Τρίτη 30 Δεκεμβρίου. Συνάντηση/Συναυλία SOS Τροχαία Εγκλήματα‏

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ

ΤΡΙΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 207

Ο Χρόνος φεύγει…ΕΣΥ θα είσαι πάντα εδώ.
Σε Θυμάμαι

Μνήμη & Αγάπη γι αυτούς που λείπουν.


Αν και για σένα τα τροχαία δεν αποτελούν κεφάλαιο της στατιστικής αλλά σταθμό που καθόρισε την ζωή σου έλα μαζί μας, να μιλήσουμε για Πρόσωπα και όχι για Αριθμούς.

Μια συνεύρεση για να μιλήσουμε και να θυμηθούμε, για να γνωρίσουμε και να γνωριστούμε, για να ανταλλάξουμε τις στιγμές και τις χαρές που ζήσαμε μαζί τους.

Η συζήτηση -χωρίς ημερήσια διάταξη-θα αρχίσει από τις 6.30μμ και η μουσική από τις 8.00μμ

Θα υπάρχουν καφές, ρακί και γλυκά που θα έχουμε φτιάξει.

Θα παίξουν γι αυτούς και για μας οι MusicSoup

(Ευγενία Καρλαύτη, πιάνο- φωνή, Νέστορας Δημόπουλος- κιθάρα Βαγγέλης Κοτζάμπασης- τύμπανα)




Διοργάνωση: Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα

Με την υποστήριξη Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ




Ο SOS Τροχαία Εγκλήματα ευχαριστεί τους MusicSoup που για πολλοστή φορά στηρίζουν ανιδιοτελώς την προσπάθεια του συλλόγου μας, ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Αμαρουσίου για την υποστήριξη της εκδήλωσης.




Music Soup

Οι Music Soup συμπληρώνουν οκτώ χρόνια διαρκούς παρουσίας στην τζαζ σκηνή. Έχουν δώσει μεγάλο αριθμό συναυλιών σε τζαζ κλαμπ και σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημιουργήθηκαν από τον Νέστορα Δημόπουλο (κιθάρα) και την Ευγενία Καρλαύτη ( πιάνο – τραγούδι). Μαζί τους στα τύμπανα ο Βαγγέλης Κοτζάμπασης. Ταλαντούχοι και ολοκληρωμένοι μουσικοί έχουν συνεργαστεί συλλογικά και ατομικά με σημαντικούς καλλιτέχνες της τζαζ.

Πατώντας πάνω στην παράδοση του κλασικού organ trio, οι Music Soup δημιουργούν ένα δικό τους, σύγχρονο groove που ξαφνιάζει με τις εναλλαγές στους ρυθμούς και τις διαθέσεις.
Με αφετηρία αγαπημένα τζαζ στάνταρντς, μπλουζ, latin ,funky grooves το εκρηκτικό γκρουπ επιχειρεί διασκευές ποπ τραγουδιών παρουσιάζοντας και μερικές από τις δικές τους συνθέσεις.
Από τον Nat King Cole στους Beatles και από τον Horace Silver μέχρι τον Stevie Wonder ,τον Burt Bacharach και τον Sting με όχημα την αγάπη για τη ζωή και τη μουσική.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54