Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συγκλονιστική η Ντρισμπιώτη – «Κίνητρό μου όσοι δεν με στηρίζουν»

Ιστορία έγραψε σήμερα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μια κόμη διάκριση  για την Ελληνίδα αθλήτρια. Τι δήλωσε συγκινημένη από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό των 35 χλμ βάδην.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εμφανίστηκε συγκινημένη από την προσπάθεια που έκανε και το μετάλλιο που κατέκτησε, ενώ τόνισε πως το κίνητρό της είναι αυτοί που δεν την στηρίζουν.

«Τι περάσαμε και σήμερα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, όλη η Ελλάδα είναι εδώ σήμερα. Είναι τρομερό Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο. Ο κόσμος ήταν φοβερός, όχι μόνο οι Έλληνες σήμερα ένιωσα όλη την Ευρώπη δίπλα μου. Ο προπονητής μου, οι συναθλητές και όλα τα παιδιά από το καμπ ήταν μαζί μου. Δεν έχω λόγια. Όλους εσάς που ήσασταν εδώ μαζί μου, όλους όσοι έστελναν μηνύματα», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Και συνέχισε: «Ήταν μία κούρσα στα μέτρα μου και ήμουν έτοιμη από πολύ καιρό. Έδειχνα από την αρχή της χρονιάς ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το γκρουπ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ να βαδίζω τόσο γρήγορα μαζί με αυτές τις πρωταθλήτριες. Είμαι μία από αυτές, μια Ολυμπιονίκης και πλέον ανήκουν στην ελίτ. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και το κίνητρό μου είναι αυτοί που δεν με πιστεύουν».

Παράλληλα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, σχολίασε: «Του χρόνου αλλάζει το αγώνισμα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω. Αλλάζει το άθλημα. Ελπίζω να είμαι στα 20 χλμ. και να είμαι μέσα στις πρώτες αθλήτριες. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος άνοιξα τον χορό των μεταλλίων. Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή. Ο κόσμος δεν σταμάτησε στιγμή να με στηρίζει. Τους ευχαριστώ. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ, να κλάψω πολύ και να κάτσω με την οικογένειά μου. Με στήριξαν πολύ, ήταν όλοι δίπλα μου».