Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Τόσκας στέλνει την ΕΛΑΣ να συλλάβει ξανά τον Τζαβέντ Ασλάμ για να καταστείλει την κινητοποίηση της Πακιστανικής Κοινότητας‏

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Τόσκας στέλνει την ΕΛΑΣ να συλλάβει ξανά τον Τζαβέντ Ασλάμ για να καταστείλει την κινητοποίηση της Πακιστανικής  Κοινότητας

Σε ομαδική σύλληψη των αγωνιστών της Πακιστανικής  Κοινότητας προχώρησε πριν από λίγο η ΕΛΑΣ. Για πάνω από ένα μήνα κινητοποιούνται για να φύγει ο πρέσβης του Πακιστάν, να σταματήσει η διαφθορά και οι δωροδοκίες.

Οι μέθοδοι Τόσκα, εκπαιδευμένου στην Σχολή Ευελπίδων το 1971, θυμίζει τις τρομοκρατικές μεθόδους της Δεξιάς στην μεταπολίτευση, όταν απαγόρευαν και συλλάμβαναν λιγοστούς διαδηλωτές η αφισοκολλητές για διατάραξη κοινής ησυχίας. Είναι ντροπή για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 Ο νέος υπουργός Τόσκας δίνει κάλυψη σε αστυνομική καταστολή της κινητοποίησης της Πακιστανικής  Κοινότητας Ελλάδος με απροκάλυπτη στήριξη στο διεφθαρμένο πρέσβη του Πακιστάν την Αθήνα.

Η Αστυνομία απαγόρευσε στην Πακιστανική Κοινότητα να χρησιμοποιεί την ντουντούκα!

Οι συλληφθέντες έχουν παραπεμφθεί για διατάραξη κοινής ησυχίας!!!!

Βρίσκονται στο Πταισματοδικείο στην Λ.Αλεξάνδρας.

Καλούμε τα συνδικάτα τις οργανώσεις της αριστεράς, τους φοιτητικούς συλλόγους να καταδικάσουν τις αυταρχικές μεθόδους του Τόσκα.

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι και να παύσει η δίωξη αμέσως.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54