“Συμπαράσταση σε ΠΟΕΣΥ και Ενώσεις”


Αγία Παρασκευή, 16-11-2015

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σταθερά και αταλάντευτα συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που θέλουν να φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων την κοινωνία, αφαιρώντας της και τα τελευταία ψήγματα που είχαν μείνει από κοινωνικές παροχές, εργασιακές συνθήκες και ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Το ασφαλιστικό που ετοιμάζουν μόνο ασφαλιστικό δεν είναι.

Προετοιμάζουν, όπως και στα κόκκινα δάνεια, τα «γεράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης με στόχο την ιδιωτικοποίηση των πάντων και το ξεζούμισμα απ’ ότι έχει απομείνει, των ασφαλιστικών ταμείων, των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Ο αγώνας όλων μας πρέπει να είναι δυναμικός και συνεχής, ώστε να αποτρέψουμε αυτές τις ανάλγητες θανατηφόρες πολιτικές και αυτούς που τα πρεσβεύουν.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τίθεται αλληλέγγυα στις διεκδικήσεις των συναδέλφων εργαζομένων στα ΜΜΕ και στην ΕΣΗΕΑ και στην ΠΟΕΣΥ.

Η διάλυση της ιατροφαρμακευτικής και συνταξιοδοτικής ασφάλισής τους, καθώς και το «πέταμα» στον Καιάδα των συνταξιούχων δεν πρέπει να περάσει.

Η κυβέρνηση επιτέλους ας ακούσει και μια φορά τους εργαζόμενους και όχι τους εργοδότες και το κουαρτέτο. Το αγγελιόσημο είναι και πρέπει να παραμείνει κοινωνικός πόρος και δεν είναι για χάρισμα ούτε για αντιπαροχή σε κανένα.

Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι ολισθηρός και αν νομίζει ότι έτσι θα υπάρξει περαιτέρω ζωή στη χώρα μας - σε ότι αφορά την αντίδραση της κοινωνίας και των εργαζομένων - αν πιστεύει ότι κι αυτά τα μέτρα θα τα νομιμοποιήσει κάνοντας συμπαράσταση στους αγώνες μας !!!

πλανάται πλάνη οικτρά.

Ο αγώνας μόλις άρχισε.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54