Οι 8 νέοι υποψηφίοι που ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές.. Η χυδαία ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη όπου προτείνει «Μπογδάνο δαγκωτό» ..«για να ισιώσει η αγραμματοσύνη των άπλυτων»

Ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε θόρυβο και έντονες αντιδράσεις για το «ξέπλυμα» της Χούντας, όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Βινύλιο» του Σκάι, αποφάσισε τώρα να συστρατευθεί στον προεκλογικό αγώνα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Με ύφος αταίριαστο στη σοβαρότητα και την αισθητική, αλλά ταιριαστό στην περσόνα του, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook.

 

«ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΔΑΓΚΩΤΟ Τον θέλουμε στη Βουλή, να ισιώσει λίγο η αγραμματοσύνη των άπλυτων, να τους τα λέει χύμα χωρίς να μπορούν να τον "απολύσουν" (όπως έκανε ο πρωκτυπουργός όταν ο Κωνσταντίνος του τα είχε χώσει απο τον Σκάϊ) και να έχουμε και μια στάλα στεγνό αλλα καταλυτικό χιούμορ».




Τελικά η ΝΔ έβγαλε από την «καραντίνα» τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, η ΝΔ απέκλεισε τον δημοσιογράφο από το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, ύστερα από τις αντιδράσεις που ξέσπασαν αναφορικά με την απάντηση που έδωσε ο Μπογδάνος σε χρήστη του Twitter που ζητούσε να μπουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τανκς.

Να θυμίσουμε οτι με ένα ποστ που είχε κάτι από χούντα, στο twitter, ο Μπογδάνος παρακινεί τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και υπόσχεται να γκρεμίσει το ραδιομέγαρο με τανκς

Συγκεκριμένα ένας follower του - όπως όλα δείχνουν υποψηφίου με τη ΝΔ - influencer, ζήτησε την κατεδάφιση του Ραδιομεγάρου και ο Κωνσταντίνος δεν έχασε ευκαιρία και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του αιτήματος! «Ψηφίστε σωστά και τό´χουμε!», σχολίασε χαρακτηριστικά!



Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος περιλαμβάνεται στους οκτώ νέους υποψηφίους που ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές.

Εκτός του Μπογδάνου λοιπόν υποψήφιοι θα είναι η καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου, ο δημοσιογράφος του Σκάι Μπάμπης Παπαδημητρίου (Οι θέσεις που έχει παρουσιάσει στα ΜΜΕ, η συμπάθειά του για το ΔΝΤ και τα μέτρα του, ο νεοφιλελευθερισμός που έχει εξυμνήσει συχνά-πυκνά, χωρίς ωστόσο αυτό να τον έχει αποτρέψει από διάφορες θέσεις στο δημόσιο όταν αυτό τον εξυπηρετούσε, ήταν αναμενόμενο να τον οδηγήσουν στην αξιωματική αντιπολίτευση..) , ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας, ο αρχιτέκτονας Αντώνης Γιαννικουρής, η οικονομολόγος Βασιλική Τσιλιγγίρη και το κομματικό στέλεχος Ρένα Βασιλάκη.

Στη ΝΔ επισημαίνουν πως οι υποψήφιοι αυτοί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη Βουλή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54