«Μια μπορεί να κάνει τη διαφορά» Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος

Τελώντας υπό τις αιγίδες της Ένωσης Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), η καμπάνια της  Bristol Myers Squibb  απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε ζητήματα που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η έγκαιρη διάγνωση στην πρόγνωση της νόσου. Παράλληλα, επιδιώκει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για τον απαραίτητο ετήσιο προληπτικό έλεγχο σπίλων, γιατί μία ελιά μόνο, μπορεί να κάνει τη διαφορά! Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ειδικός δερματολόγος, με την επιστημονική καθοδήγηση και συμβολή του οποίου μπορούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Η καμπάνια θα υλοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών και σχετικών ενεργειών ευαισθητοποίησης του κοινού, ενώ έχουν δημιουργηθεί υλικά τα οποία θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια του έτους όπως έντυπες καταχωρήσεις, web banners, web skins, ραδιοφωνικό σποτ, youtube video, ειδική ιστοσελίδα αφιερωμένη στον καρκίνο του δέρματος, διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι καθώς επίσης και συνεργασίες με influencers. Συγκεκριμένα, αρωγοί και πρεσβευτές αυτής της τόσο σημαντικής εκστρατείας είναι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος και η ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαριάννα Τουμασάτου, οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας με στόχο το μήνυμα της πρόληψης μέσα από το σλόγκαν «μία μπορεί να κάνει τη διαφορά» να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά και να έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.  

Η BMS σας καλεί να επισκεφθείτε την φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα miaboreinakaneitidiafora.gr, όπου εκεί θα μπορέσετε να ενημερωθείτε εύκολα και αποτελεσματικά σχετικά με ζητήματα που άπτονται της πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος. Παράλληλα, μέσω ενός ευχάριστου διαδραστικού παιχνιδιού θα μπορέσετε να ενημερωθείτε περαιτέρω με διάφορα tips που είναι σημαντικό να ακολουθείτε για την προστασία σας από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Τέλος, συμβολικά σας δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσετε πολύ εύκολα το ραντεβού σας για μια προληπτική εξέταση σπίλων, επιλέγοντας μια ημερομηνία στο ημερολόγιο της εκστρατείας και να μοιραστείτε την ενέργεια αυτή στα προσωπικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε με αυτό τον τρόπο να γίνετε και εσείς πρεσβευτές του μηνύματος της πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος.