Πάτρα : 17χρονη νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία

Το θέμα παρουσιάζουν πολλά ΜΜΕ της Πάτρας, ενώ το σωματείο που ανέλαβε τη στήριξη της 17χρονης είναι ο Ολυμπιακός Πατρών, που πρωτοστατεί στη διοργάνωση γευμάτων αλληλεγγύης, έχοντας κινητοποιήσει και άλλους αθλητικούς συλλόγους.

Πάτρα: 17χρονη νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία - Η οικογένεια ειναι πενταμελής και υποσιτίζεται  - NEO
ΣΟΚ στην Αχαΐα – Η μητέρα εκλιπαρούσε για ένα πιάτο φαί


Aναδημοσίευση από το http://www.patrastimes.gr
Του Γιάννη Γεωργόπουλου



Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του patrastimes.gr  η 17χρονη έχει δυο ακομα αδέλφια, Η οικογένεια είναι αγροτική και περνάει δύσκολες στιγμές. Η μόνη διατροφή τους το τελευταίο δίαστημα  είναι τα  χόρτα τα οποία πολλές φορές δεν συνοδέυονται καν απο λάδι ενω ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας.

Πρώτη Ενημέρωση 09.11"

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή "Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο"  του Γιάννη Γεωργόπουλου στο «Ράδιο Γάμμα» σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαί.

Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54