«Υποχρεωτικά εμβόλια: Μια υπονόμευση των πολιτικών δικαιωμάτων;»

Το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό βιβλίο της Children’s Health Defense (CHD) είναι διαθέσιμο τώρα, δωρεάν

Στο πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό βιβλίο της Children’s Health Defense (CHD) εξετάζεται η ιστορία και οι συνέπειες των υποχρεωτικών εμβολίων και το τί μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ οι δημόσιοι αξιωματούχοι αυξάνουν την πίεση για να καταστούν υποχρεωτικά τα εμβόλια για την COVID.

 

Children's Health Defense Team

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccine-mandates-an-erosion-of-civil-rights-chd-e-book-available-now/

 

 

Children's Health Defense Team (CHD) δημοσίευσε ένα νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για να βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των εμβολίων, για να κατανοήσουν τις διαταγές και τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με τα εμβόλια, την ανάγκη του σεβασμού της ατομικής αυτονομίας και την ευθύνη εκείνων που χορηγούν εμβόλια οι οποίοι υποχρεούνται να παρέχουν στους καταναλωτές πλήρη ενημέρωση.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο, «Υποχρεωτικά εμβόλια: Μια υπονόμευση των πολιτικών δικαιωμάτων;» έχει σχεδιαστεί για χρήση και με άλλους πόρους της CHD, συμπεριλαμβανομένης της εργαλειοθήκης εντολών . Μπορείτε να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο εδώ .

Ο υποχρεωτικός παιδικός εμβολιασμός υπήρξε από καιρό ο ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής δημόσιας υγείας των ΗΠΑ. Αλλά μέχρι πρόσφατα, σχεδόν όλες οι πολιτείες επέτρεπαν εξαιρέσεις από εμβολιασμούς για λόγους ιατρικούς, θρησκευτικούς, κ.λπ. Τα περισσότερα κράτη εξακολουθούν να αναγνωρίζουν τις συνταγματικές διαστάσεις του δικαιώματος άρνησης ιατρικής περίθαλψης - και τουλάχιστον ανταποκρίνονται στην ηθική αρχή της συναίνεσης μετά από ενημέρωση, που κωδικοποιείται νόμιμα στον Κώδικα της Νυρεμβέργης μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο .

Αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει. Από την έναρξη της πανδημίας της COVID-19, χώρες και διεθνείς οργανισμοί προετοιμάζονται ενεργά για «συστάσεις» και διατάγματα για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για την COVID-19 .

Όπως δήλωσε ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της CHD:

«Ξέρουν ότι δεν μπορούν να πείσουν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό το εμβόλιο εθελοντικά. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν σε μια δημόσια ανοικτή συζήτηση γι’ αυτό το θέμα. Ο μόνος τρόπος είναι να επιβληθούν μέσω λογοκρισίας και εξαναγκασμού. Δηλαδή με μέσα που προορίζονται να καταστρέψουν όλες τις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας μας. Αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι τα παιδιά μας.»

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι φαίνονται πρόθυμοι να αγνοήσουν τις θεμελιώδεις αρχές της ενημερωμένης συγκατάθεσης σύμφωνα με την οποία «ο ασθενής πρέπει να είναι ικανός και επαρκώς ενημερωμένος και όχι υποχρεωμένος». Στο σημείο αυτό η λογοκρισία των πληροφοριών σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων κερδίζει έδαφος και οι υπεύθυνοι χάραξης της πολιτικής υγείας υπερασπίζονται ανοιχτά την προοπτική να επιβληθεί από το κράτος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός .

Ορισμένοι υποστηρικτές των εμβολίων έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν χωρίς ντροπή ότι η συναίνεση μετά από ενημέρωση είναι μια «νομική παραδοξολογία», υποστηρίζοντας ότι στο πλαίσιο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, «ο τρόπος της συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση προκαλεί σύγχυση και είναι ακατάλληλος και εκτός τόπου και χρόνου».

Εν τω μεταξύ, καθώς οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας συνεχίζουν να προσθέτουν όλο και περισσότερα ανεπαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια στο πρόγραμμα εμβολιασμών της παιδικής ηλικίας, οι μελετητές σε αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα βοηθούν να τεθούν νομικά θεμέλια για καταναγκαστική νομοθεσία που σταματά λίγο πριν από τον βίαιο εμβολιασμό.

Στην πραγματικότητα, είναι ήδη σε εξέλιξη και εφαρμογή όλα τα μέτρα που προτάθηκαν ως δήθεν «βιώσιμες προτάσεις», όπως η κατάργηση εξαιρέσεων για μη-ιατρικούς λόγους, η ανάπτυξη «μηχανισμών εποπτείας των εξαιρέσεων για ιατρικούς λόγους, η μείωση της ηλικίας της συγκατάθεσης για εμβόλια και η ύπαρξη «παραπληροφόρησης» για τα εμβόλια,

Όπως δήλωσε ο Κένεντι:  Τέλος φόρμας

«Καθώς οι κυβερνήσεις πιέζουν για περισσότερες εντολές εμβολίων, ειδικά για εμβόλια γρίπης και COVID, ακόμη και όταν δεν υποβάλλουν τόσο εμβόλια όσο και τις «οδηγίες» [διαταγές] για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων σε κατάλληλους ελέγχους και κρίσεις , το κοινό και οι επαγγελματίες της δεοντολογίας πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την παραβίαση. Το e-book  «Υποχρεωτικά εμβόλια: Μια υπονόμευση των πολιτικών δικαιωμάτων;» έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει να κάνουν αυτό ακριβώς».

Στο e-book «Υποχρεωτικά εμβόλια: Μια υπονόμευση των πολιτικών δικαιωμάτων;», οι δικηγόροι της CHD και άλλοι εμπειρογνώμονες, συμβουλεύουν:

  • • Ελέγξτε τις σαθρές νομικές βάσεις των Οδηγιών [διαταγών] για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. (Τμήμα II)
  • • Συζητήστε το πώς οι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν με λογικά διαστροφικό τρόπο την έννοια της «ασυλίας της αγέλης» προκειμένου να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους σχετικά με την ανάγκη των υποχρεωτικών εμβολίων. (Τμήμα III)
  • • Παρουσιάστε ως «μελέτη περίπτωσης» την απολύτως πλήρως λανθασμένη και αστήρικτη επιχειρηματολογία τους για την υποχρεωτικό εμβολιασμό με το εμβόλιο για την ηπατίτιδα. (Τμήμα IV)
  • • Εξερευνήστε την εκστρατεία των αξιωματούχων που αποσκοπεί στην έκδοση περαιτέρω εντολών που υπονομεύουν το ρόλο των γονέων στη λήψη αποφάσεων για τον εμβολιασμό των παιδιών τους. (Τμήμα V)
  • • Εξετάστε την απολύτως συντονισμένη ατζέντα για την προώθηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ολόκληρο τον κόσμο. (Τμήμα VI)
  • • Συζητήστε τα μέτρα που αποσκοπούν στην αποτροπή της αποδυνάμωσης της αρχης της «ενημερωμένης συναίνεσης» και της επιλογής εμβολίου (Τμήμα VII)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54