Πρόγραμμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Εμπρός‏

Aναλυτικά το πρόγραμμα του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός:

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 ,9-11μμ

"Τα Σκουπίδια Στο Ψυγείο" μία Πολιτική Σάτιρα

Κείμενα/Σκηνοθεσία:   Λίλιαν Καλλίτση
Μουσική:    
Χρήστος Αναστασίου
Ηθοποιοί:
Χριστίνα Καφαντάρη
Όλγα Σπανουδάκη
Χριστίνα Καταπόδη
Λίλιαν Καλλίτση

Οι τρόφιμοι ενός ψυχιατρείου, που οι ίδιοι αποφεύγουν την λέξη αυτή και το ονομάζουν «ΨΥΓΕΙΟ», αποφασίζουνε να εκλέξουν έναν αρχηγό, ο οποίος θα οργανώνει την ζωή τους, επειδή αφενός νομίζουν ότι χωρίς αρχηγό κινδυνεύουν και αφετέρου επειδή πάντα θέλουν κάποιον, ο οποίος να αποφασίζει γι’ αυτούς και να έχει την ευθύνη της ζωής τους..

http://www.youtube.com/watch?v=Cb9fqg4BmGM
    

Δευτέρα 24 Μαρτίου - Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"Σώμα και Πολιτική / ΣΥΜΒΑΝ"  
Έμπνευση και Οργάνωση: "Με νύχια και με δόντια για τα δικαιωματά μας" (Χριστίνα Θωμοπούλου και Ελένη Τζιρτζιλάκη)

Γιά το πλήρες πρόγραμμα του δεκαημέρου επισκεφθείτε το σάιτ του Εμπρός.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, 9μμ

Κάτω τα χέρια απο τα Προσφυγικά. Η επίθεση στη γειτονιά των Προσφυγικών της Αλεξάνδρας. Ενημέρωση απο τη ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ. Προβολή βίντεο και συζήτηση.

Στα πλαίσια του δεκαήμερου καλλιτεχνικού φεστιβάλ "Σώμα και Πολιτική / ΣΥΜΒΑΝ" η Ανοιχτή Συνέλευση του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ καλεί όλους/όλες, αλλυλέγγυους/ες, εξεγερμένους/ες, οραματιστές/τριες να βρεθούν στο ΕΜΠΡΟΣ για ενημέρωση και συζήτηση απο την ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ σχετικά με την γειτονιά των Προσφυγικών της Αλέξάνδρας.
 
    
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
ΚΑΘΕ Πέμπτη και Σάββατο *

Το Πολιτικό Καφενείο στο Ελεύθερο Θέατρο Εμπρός είναι ανοιχτά κάθε εβδομάδα την Πέμπτη και το Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα και λειτουργεί με ελεύθερη συνεισφορά. Θα βρείς καφέ, τσάι, ένα γλυκό και καμιά φορά ζεστό φαγητό. Κάποια στιγμή ίσως να γίνει η παρουσίαση ενός βιβλίου, ένας κύκλος συζητήσεων για ένα κείμενο που μας προξένησε το ενδιαφέρον. Μπορεί να γίνουν προβολές ταινιών, ή η κατασκευή ενός εντύπου. Βέβαια ίσως να μην γίνει τίποτα από όλα αυτά αλλά και όλα. Αυτό που χρειάζεται πιο πολύ το καφενείο είναι η παρουσία και η εμπλοκή σου.

* Στα πλαίσια του Δεκαημέρου "Σώμα και Πολιτική / ΣΥΜΒΑΝ" το πολιτικό καφενείο θα έχει συζήτηση για το φύλο, την ιστορια και τα στερεότυπα του καφενείου.
    
Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, 3-6μμ,
Σεμινάριο: «Άφησέ με… να έρθω μαζί σου»
Συντονίστρια: Χαρά Αλεξάκη,
δραματοπαιδαγωγός
(M.Ed: Drama & the Creative Arts in Education)

Το εργαστήρι ελεύθερης έκφρασης έχει διάρκεια 3 ωρών και γίνεται κάθε 15 μέρες, μέρα Κυριακή στον πρώτο όροφο του Ελεύθερου Εμπρός, 3.00μμ-6.00μμ. Για όποια αλλαγή στο πρόγραμμα, θα υπάρχει ενημέρωση. Συμμετέχουν όσοι δηλώνουν πρώτοι, ανεξάρτητα από ειδικές γνώσεις, επάγγελμα, εθνικότητα ή όποια άλλη διαχωριστική γραμμή, στέλνοντας ένα μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων το περισσότερο 20, λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εγχειρήματος. Η ενδυμασία επιτρέπει την ελευθερία των κινήσειων και τα παπούτσια τα βγάζουμε στην είσοδο. Φέρνουμε μαζί μας έξτρα κάλτσες ζεστές, ένα μαξιλάρι, ένα παρεό ή μια κουρελού, για να καθόμαστε άνετα στο πάτωμα. Επίσης, φέρνουμε μπογιές, μουσικό όργανο ή κάτι άλλο, που αγαπάμε, χαρτί ιχνογραφίας για τις ζωγραφιές μας, κεράσματα, για τις στάσεις μας, και ότι άλλο κρίνουμε σημαντικό να έχουμε μαζί μας γι' αυτό το ταξίδι.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54