Ρ.Δούρου: «Αν η αξιολόγηση είναι σωστή γιατί αναβάλλεται μέχρι να γίνουν οι εκλογές;»

Τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία» επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου και συναντήθηκε με στελέχη της διοίκησης και εκπροσώπους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Της τέθηκαν υπόψη όλα τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των δύο νοσοκομείων. Όπως, στην περίπτωση του «Αγία Σοφία», το πρόβλημα των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού, που θα επιδεινωθεί καθώς με τη διαδικασία της αξιολόγησης προβλέπεται η μείωση του ποσοστού του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατά 15%. Παράλληλα, το νοσοκομείο έχει χρηματικά αποθέματα για λειτουργία μέχρι τον Αύγουστο!

«Η ιστορία της αξιολόγησης είναι μοχλός πίεσης από κυβέρνηση-τρόϊκα, όπως η ιστορία του διευρυμένου δημόσιου τομέα», είπε η Ρένα Δούρου. «Αφού αυτή η περιβόητη αξιολόγηση είναι τόσο σωστή, γιατί αναβάλλεται για 10 μέρες μέχρι να γίνουν οι εκλογές;».

 

Ομιλία στο Χαλάνδρι

12 χρόνια Σγουρού είναι αρκετά. Ας μην τα κάνουμε 17

Δριμύ «κατηγορώ» κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη και της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου «που πασχίζουν να τον κρατήσουν στη θέση του», όπως είπε, εξαπέλυσε στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στο Χαλάνδρι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου.

«Αυτό είναι το μοναδικό έργο του απερχόμενου Περιφερειάρχη: η άγνοια των πολιτών για την Περιφέρεια Αττικής», επεσήμανε η Ρένα Δούρου. «Και δεν είναι μια τυχαία άγνοια. Είναι μια άγνοια προγραμματισμένη. Γιατί στο σκοτάδι τα τρωκτικά των συμφερόντων κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους». Χαρακτήρισε δε τον ανθυποψήφιό της «άνθρωπο της συντήρησης, της συνέχειας του χθες, άνθρωπο των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου, άνθρωπο του κ. Φούχτελ».

Απηύθυνε κάλεσμα για διαγραφή από τις κάλπες του δήθεν έργου του περιφερειάρχη. Ξεχωριστά αναφέρθηκε στο στόχο της για δημιουργία υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα από την ορθολογική διαχείριση της Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης (του νέου ΕΣΠΑ) και  συνδυαστικές δράσεις.

 

Tο πρόγραμμα της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, Επικεφαλής τους Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», Ρένα Δούρου, την Πέμπτη, 8/5/2014:

10.00-11.30: Επίσκεψη στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής

12.00-14.00: Περιοδεία σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, Διεύθυνση Διοίκησης της Περιφέρειας (Συγγρού 80)

18.30: Επίσκεψη στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών

20.00: Ομιλία στην κεντρική πλατεία Γέρακα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54