Σ. Κεδίκογλου: «Είναι ξεκάθαρο ποιος θέλει τα σχολεία κλειστά »

Τον ΣΥΡΙΖΑ «φωτογράφισε» πίσω από τις απεργίες των εκπαιδευτικών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ. Είναι ξεκάθαρο ποιος θέλει κλειστά τα σχολεία είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι εκπαιδευτικοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα επιβαρύνουν τις οικογένειες με ένα δύσκολο Φθινόπωρο. Χαρακτήρισε επίσης τα κλειστά σχολεία επιστροφή στον σκοταδισμό και στο Μεσαίωνα, εκτιμώντας ότι οι αποφάσεις των συνδικαλιστικών ηγεσιών δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και πραγματικότητα.
 

Αναφορικά με την κινητικότητα, διαβεβαίωσε ότι «είναι όλα εντός προγράμματος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις λίστες των των διοικητικών υπαλλήλων που πρέπει να δώσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι πρυτάνεις επισήμανε πως αν δεν δοθούν υπάρχει Plan B.

Την ίδια στιγμή σχολιάζοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Public Issue, η οποία δίνει μικρό προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ανέφερε ότι «είναι η πιο δύσκολη φάση για να μετρηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά» εκτιμώντας ότι «μπροστά στην κάλπη πολλά αλλάζουν, εκεί έρχεται η ώρα της αλήθειας».

Παράλληλα, για ακόμα μία φορά  απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει την τετραετία.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12/09/2013 - 11:50