Εθελοντική αιμοδοσία του ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΥ 12 Μαΐου 2015, 10:00-16:00 στη Σχολή Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ

Στo πλαίσιo της διοργάνωσης και διεξαγωγής της 5ης για φέτος εθελοντικής αιμοδοσίας του ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΥ, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παράλληλα με την διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας animation από τους αιμοδότες σε περίπτερο που θα έχει στηθεί στο χώρο.
Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αιμοδότες θα μπορούν να δημιουργήσουν σύμβολα, κείμενα, μηνύματα κλπ. σχετικά με την αιμοδοσία, με χρήση εκφραστικών μέσων όπως πλαστελίνες, post-it, κιμωλίες κτλ. και στη συνέχεια να τους δώσουν κίνηση με την τεχνική του animation.
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μία αλληλουχία φωτογραφιών συνεχόμενης κίνησης, που θα έχει δημιουργηθεί από όλους τους συμμετέχοντες και το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς της ομάδας (π.χ. ως υλικό προώθησης μελλοντικής αιμοδοσίας).
 
Πληριοφορίες:
12 Μαΐου 2015, 10:00-16:00
Αναγνωστήριο Μαθηματικού, 3ος όροφος,
Σχολή Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ
 
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαïκό» και όλες οι μονάδες αίματος θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.


Συντελεστές για το εργαστήρι δημιουργίας animation:
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπύρος Σιάκας, Ιάσων Ψωμάς
Υλοποίηση & supervising της δράσης: Σπύρος Σιάκας, Ιάσων Ψωμάς
Σχεδιασμός εγκατάστασης: Σπύρος Σιάκας
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09/05/2015 - 22:18