Το Quilombo Centro Cultural φιλοξενεί τους Radio sol

Οι Radio Sol στοQuilombo Centro Cultural

“διατάραξη κοινής ησυχίας ξανά, ξανά & ξανά”

Σε ένα indie/ska/reggaeparty χωρίς όριο!

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου | 22.00



Το Quilombo Centro Cultural φιλοξενεί τους Radio sol την μπάντα από το Μεταξουργείο που στήνει γεννήτρια, καρφώνει τα βύσματα στους ενισχυτές και ξεκινάει ένα πολύωρο ζωντανό πάρτι σε μια ζωντανή ηχογράφηση μέχρι τελικής πτώσεως

Radio Sol σημαίνει indie ska/reggae live party! Είναι μια αίσθηση που δεν έχει διαβατήριο, δεν έχει όρια, αλλά έχει  μουσική,  πολλή μουσική...και βγαίνει αυθόρμητα μέσα στα τραγούδια τους! Είναι μια πράξη, με την φιλοσοφική έννοια...είναι η ανάγκη, η επικοινωνία, η ελευθερία του «τώρα, όπου και όπως». Δεν πιστεύουν ότι η μουσική λύνει προβλήματα σίγουρα όμως...προκαλεί!

Το καινούριο τους Album- το τρίτο τους -“διατάραξη κοινής ησυχίας ξανά, ξανά & ξανά” είναι ηχητική αποτύπωση liveparty εδώ και τώρα! Είναι μια αίσθηση που δεν έχει διαβατήριο, μουσική μόνο! Είναι μια πράξη, με την φιλοσοφική έννοια...είναι η ανάγκη, η επικοινωνία, η ελευθερία του «τώρα, όπου και όπως». Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο QuilomboCentroCultural θα ζήσουμε μαζί σας την απόλυτη εμπειρία της διατάραξης της κοινής ησυχίας.



Οι RadioSol είναι:

ΝτομένικοΜπονάσσι: κιθάρα, φωνή

Κώστας Γιαννίρης: μπάσο, φωνή, τρομπέτα

Δημήτρης Τζιμέας: κιθάρα

ΔιονύσηςΠαπαπέτρου: τύμπανα









INFO



QuilomboCentroCulturalΣάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.00Είσοδος δωρεάν

Σερβίων 8 & Λ. Αθηνών 44, Ακαδημία Πλάτωνος
Τηλ.: 210 5227961& 6938 736307

Μ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
w. wwwHYPERLINK "http://www.quilombo.gr/".HYPERLINK "http://www.quilombo.gr/"quilomboHYPERLINK "http://www.quilombo.gr/".HYPERLINK "http://www.quilombo.gr/"gr
fb: Quilombo Centro Cultural









Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54