Γέφυρα πολιτισμού χτίζεται στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, για το "11ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής"!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας, ο οποίος κλείνει σε λίγους μήνες τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, αποτελεί έναν ζωντανό πολιτιστικό οργανισμό που αγκαλιάζει την Παράδοση. Για 11η χρονιά λοιπόν, φιλοξενεί στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, το «11ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής», από την Πέμπτη 31 Αυγούστου ως την Κυριακή 3 του Σεπτέμβρη 2017. Στις 4 βραδιές του Φεστιβάλ, το Νεπάλ, η Λιθουανία, η Ιταλία, η Σερβία και διάφορες περιοχές της Ελλάδος, θα εκπροσωπηθούν από τους 180 χορευτές και μουσικούς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα απαράμιλλο μουσικοχορευτικό θέαμα, βασισμένο στην παράδοση τους.
Μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό του φεστιβάλ, να γνωρίσει από κοντά μακρινούς πολιτισμούς, αλλά και να διασκεδάσει με τα ζωντανά γλέντια που ακολουθούν μετά το τέλος των επίσημων παραστάσεων και να ενώσει τα βήματά του στον χορό με ανθρώπους άλλων εθνοτήτων, μέχρι το πρωί!
Το «11ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής» πραγματοποιείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, καταπράσινο χώρο, στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Γέφυρας με ελεύθερη είσοδο για όλους, έναν χώρο φιλικό προς όλες τις ηλικίες
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54