BLACK PONY FESTIVAL

Άφησε τα πάντα πίσω και κατέβηκε στην πόλη με μοναδικό σκοπό να γεφυρώσει τις εγχώριες μπάντες και να προωθήσει τη μουσική. Το μαύρο πόνυ παρακάμπτει τα μουσικά όρια και καταλήγει στο AnClub!

Η ομάδα του MonoMetalOpen-AirFestivalκαι τα DefFactoryStudiosπαρουσιάζουν, για πρώτη φορά, το "BlackPonyFestival". 

Στις 18 Μαΐου 2018, ένα "All-Starlineup, αποτελούμενο από συγκροτήματα τα οποία έχουν μοιραστεί τη σκηνή του Mono Metal Fest, θα βρεθεί στογνωστό μας και μη εξαιρετέο υπόγειο!


Links:
www.facebook.com/deffactory
www.facebook.com/Mono-Metal-1412446272304487
www.facebook.com/digitalgrief


Event:   https://www.facebook.com/pg/blackponyfest/events/?ref=page_internal

Tickets:

presale 6€

on spot 8€





Black Pony Fest Vol I --® line up

FURORΞεκίνησαντο 2001, με Metal/Hardcore ήχοη 4μελήςμπάνταέχει 4 δίσκουςπολλέςκοινέςεμφανίσειςμεαρκετέςπαγκοσμίωςγνωστέςμπάντες (Biohazard [USA], Cancer Bats [Canada], ProPain [USA], Zeroscape [Canada], ZuulFx [France], Redound [Bulgaria], Vodka Juniors [GR], Nightstalker [GR], Planet of Zeus [GR] και A/E [GR]) καιαμέτρηταχιλιόμετρασεπεριοδείες.



SOBERONTUXEDOS: Δημιουργήθηκαν περίπου το 2008,παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρισμένο HeavyRock/Stoner μουσικό κράμα,φέροντας τη σφραγίδα των επιρροών τους, αλλά ταυτόχρονα, χαράζοντας και ένα δικό τους μοναδικό δρόμο. Η δισκογραφία τους αποτελείται από το single "Outcome" και το πρώτο τους άλμπουμ "WelcometotheLiquorStore", το οποίο κυκλοφόρησε παγκοσμίως από την MLK Records. Οι SOBER ON TUXEDOS έχουν μοιραστεί τη σκηνή σε Ελλάδα και Κύπρο με αρκετά γνωστές μπάντες όπως 1000 ModsPotergeist και Nightstalker.



DEVILMADEMEDOIT: Ένα Alternative/Metal συγκρότημα, το οποίο ξεκίνησε κοντά στο 2014. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "HerMajesty'sPleasure" είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2018. Όλα τα μέλη της μπάντας έχουν μεγάλη παρουσία στην Ελληνική metal κοινότητα και έχουν περάσει από μπάντες όπως οι SpitbackUnsinElysion και Shiverspine.



BEYONDPERCEPTION: Μία Sludge/Stoner/Metal μπάντα, η οποία δημιουργήθηκε το 2004. Με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "TheFinalDescend", υπέγραψαν συμβόλαιο με την CasketMusicCorpoRecords UK. Η δεύτερη κυκλοφορία τους με τίτλο "BloodandWhiskey",ήρθε κοντά στο 2010 μέσω της Αμερικάνικης δισκογραφικής Εταιρείας DSN Music. Το 2014, οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την TurkeyVultureRecordsκαι κυκλοφόρησαν τον τρίτο δίσκο τους με τίτλο "AnthemForTheWasted". Έχουνμοιραστείτησκηνήμετους Rotting Christ, Spiritual Beggars, Annihilator και Suicidal Angels.







HYPNOTIC NAUSEA: Δημιουργήθηκαν κοντά στο 2013, με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας. Οι Instrumental/PostStonersHYPNOTIC NAUSEA, δε χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black PhoenixDuelYawningManSasquatchPlanetofZeusPoem, 1000Mods, MotherofMillionsVoidDroidTuberNeedSiXForNinEGus G, 3Fold PainGodsleepκ.α. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο "Hypnosis". Η μπάντα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τον επόμενο δίσκο της.



RnR FREAKSHOW: Δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2017 από τους DeanO'Selly(κιθάρα), Νικόλα Παππά (μπάσο) και Αποστόλη Μιστίλογλου(τύμπανα). Άρχισαν να τζαμάρουν με σκοπό τη δημιουργία δικού τους υλικού. Το lineup ολοκληρώθηκε όταν ακολούθησε ο Γιάννης Ντίνταςστα φωνητικά. Με επιρροές απόVolbeat, Black StoneCherry, Black LabelSocietyMotorhead, ο ήχος τους δεν θα μπορούσε να μην είναι Hard/HeavyRock'N'Roll.



Aftershowparty:

OffTheChainClub |www.facebook.com/OffTheChainClub



Presalespots:

1) OffTheChainClub
www.facebook.com/OffTheChainClub(ΖωοδόχουΠηγής 25, Εξάρχεια)
2) RitualTattooAthens
www.facebook.com/RitualTattooAthens(Φωκίωνος 11 & ΕρμούΣύνταγμα)
3) ThirstAthensClothing
www.facebook.com/Thirst.Athens
4) DefFactoryStudios
www.facebook.com/deffactory(ΣτρατηγούΜακρυγιάννη 45 & Σύρου 1, Μοσχάτο)



Find Black Pony Festival nowon:

instagram.com/blackponyfest
https://bit.ly/2EFtfAm
twitter.com/blackponyfest

Beware of the Pony!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54