LΑΤΕ NIGHT JAZZ SESSIONS ΣΤΗΝ AFRIKANA

Τα LΑΤΕ NIGHT JAZZ SESSIONS είναι μια σειρα εβδομαδιαίων μεταμεσονύκτιων τζαζ συναυλιών που διοργωνόνονται για 4η χρονιά απο την Afrikana με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής τζαζ σκηνής όπως άλλωστε είναι κι ο στόχος της Afrikana όλα αυτά τα χρόνια. Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα πρωτότυπα projects, προσφέροντας στο κοινό την δυνατότητα να δουν και να ακουσουν ζωντανα
τις απεριόριστες δυνατότητες της τζαζ μουσικης και την μοναδική ''αποδομική'' της δύναμη, μέσα απ τις πρωτότυπες συνθέσεις μερικών από τους πιό αξιόλογους μουσικούς της ελληνικής τζαζ σκηνής.
Αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα των παλιών καλών jazz clubs της Αμερικής ξεκινάμε αργά, με καθαρά αυθεντικό κι ελευθερο χαρακτήρα,(οπως άλλωστε χαρακτηρίζει την Afrikana), χωρίς φόρμες και περιορισμούς- μια ελεύθερη πτώση στα βάθη της τζαζ..
κι αφηνόμαστε να μας οδηγήσει όπου θέλει αυτή για όση ώρα θέλει αυτή.

Προσφέροντας τις καλυτερες συνθηκες για μια ρεαλιστικη αλλα και σουρρεαλιστικη επικοινωνια μεταξυ μουσικων και κοινου, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερους fun αυτού του μαγευτικού μουσικού είδους. που λεγεται Τζαζ.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54