Έκθεση Εικαστικού Εργαστηρίου του Κέντρου Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ «Παράθυρα»

Το Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ στην Αθήνα φιλοξενεί έναν χώρο έκφρασης και δημιουργίας για 2 συνεχόμενα χρόνια και το γιορτάζει.

ΤΙ: Έκθεση «Παράθυρα» από το Εικαστικό Εργαστήρι του Κέντρου Υποστήριξης Νέων στην Αθήνα

ΠΟΥ: Στοά, Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

ΠΟΤΕ: 22 – 23 – 24 Ιουνίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 16:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 16:00 – 20:00

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Ομάδα εκπαιδευτικών/ δημιουργικών δράσεων Κέντρου Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ Αθήνας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΡΣΙΣ - Κέντρο Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ/ ΝΕΩΝ ΧΩΡΑ)

Στο Εικαστικό Εργαστήρι μας έχουν βρει χώρο, χρόνο και χρώμα τα όνειρα, οι σκέψεις και οι επιθυμίες πάνω από 600 παιδιών από ηλικίες 5 έως 25 ετών! Μαζί γνωρίσαμε έργα μεγάλων ζωγράφων, δοκιμάσαμε τεχνικές που να μας εκφράζουν, παρακολουθήσαμε και εμπνευστήκαμε από εκθέσεις και δημιουργίες άλλων ομάδων. Κάθε μας περιπλάνηση, κάθε ερέθισμα γινόταν υλικό για το επόμενο Εικαστικό Εργαστήρι.

Με άξονα την ελεύθερη έκφραση του κάθε νέου και την ομάδα ως στέγαστρο των συναντήσεών μας, δίνουμε τόπο στο άρρητο και επικοινωνούμε με μια γλώσσα που ενώνει: τη γλώσσα της τέχνης. Πηλός, μπογιές, μολύβια, ταινίες, μουσική και ανακυκλώσιμα υλικά, ένα καλημέρα σε χίλιες δύο γλώσσες αποτέλεσαν και αποτελούν τα βασικά υλικά του εργαστηρίου αυτού).

Η πρώτη μας έκθεση, με τον τίτλο «Παράθυρα» θα πραγματοποιηθεί στην Κυψέλη, την γειτονιά μας. Είναι η γειτονιά της Κυψέλης και τα παιδιά της που γέμισαν χρώμα και πειραματισμό το Εργαστήρι αυτό!

Σας περιμένουμε όλους και όλες το τριήμερο 22 – 23 – 24 Ιουνίου 2018 να μοιραστούμε λίγη από τη φαντασία που γεμίζει τις αίθουσες μας τα τελευταία 2 χρόνια νοηματοδοτώντας διαφορετικά την κάθε ημέρα!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 16:00.









Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54