Μουσικός Αύγουστος στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

Πέμπτη 23 Αυγούστου
Dilemma

Το γνωστό και αγαπημένο μας ντουέτο, οι Dilemma έρχονται στο café του Νομισματικού Μουσείου στις 23 Αυγούστου, για να παρουσιάσουν ορχηστρικά θέματα από τη δισκογραφία τους,  καθώς και μουσικές και τραγούδια που έχουν ακουστεί σε αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες όπως οι La vita e bella, Amelie, La la land, Aλίμονο στους νέους, κ.ά  και παίζονται σε δεύτερη εκτέλεση. Σαξόφωνο και κιθάρα εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι  με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Ένα  μαγικό μουσικό ταξίδι σε έναν κήπο που θα θυμίζει θερινό μουσικό σινεμά.

Παίζουν:
Σωτήρης Τράγκας | φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες
Πόπη Νταλαχάνη | φωνή, κιθάρα, loops

Πέμπτη 30 Αυγούστου
Τίνα Αλεξοπούλου 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η performer Τίνα Αλεξοπούλου ανανεώνει το μελωδικό ραντεβού της στο café του πανέμορφου κήπου του Νομισματικού Μουσείου.

Με αφορμή  το καινούργιο της single ‘J’ai rêvé d’une nuit’ που κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Γαλλία, μας παρουσιάζει μερικά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της το οποίο θα περιέχει  την διασκευή του «Αστέρι μου Φεγγαρι μου» (Φαίδρα) του Μίκη Θεοδωράκη στα γαλλικά! Δεν θα λείψουν βέβαια τζαζ αγαπημένα, κεφάτα swing, γαλλικά ρομαντικά τραγούδια, παθιασμένα μιούζικαλ αλλά και ελληνικές διασκευές του ’50 και του ’60.

Η Τίνα Αλεξοπούλου παράλληλα με  την καλοκαιρινή περιοδεία της μουσικής παράστασης «Το Πρώτο μας Πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα με θρυλικούς τραγουδιστές όπως τον Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου,  Λάκη Τζορντανέλλι, Γιώργο Πολυχρονιάδη κ.τ.λ., παίρνει μια ανάσα στο δροσερό κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Brian Voll στο πιάνο, Φοίβος Μποζάς στο σαξόφωνο, Μάριος Σκούφος στο μπάσο και Κώστας Καλογήρου στα τύμπανα.

Παίζουν:
Performer | Τίνα Αλεξοπούλου
Πιάνο | Brian Voll
Σαξόφωνο | Φοίβος Μποζάς
Μπάσο | Μάριος Σκούφος
Ντραμς | Κώστας Καλογήρου
Χορηγός | LifeWorks Productions

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54