"Ο ΚΗΠΟΣ" νέο σινγκλ από τον Δημήτρη Μητσοτάκη σε συνεργασία με τον Καίσαρα Κίκη

Το νέο σινγκλ του τραγουδοποιού και συγγραφέα Δημήτρη Μητσοτάκη (ex Eνδελέχεια) έχει τίτλο «Ο κήπος». https://youtu.be/TnhW9bMJGdM
Ο ευρύτερα γνωστός δημιουργός, τόσο από την εποχή των Ενδελέχεια όσο και από την προσωπική του δισκογραφία, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι σε δικούς του στίχους και μουσική, που ερμηνεύει μαζί με τον εξαίρετο τραγουδιστή και μουσικό, με καταγωγή από την Κάσο και χρόνια εγκαταστημένο στην Θεσσαλονίκη, Καίσαρα Κίκη. Ένα τραγούδι που μιλά για τον προσωπικό κήπο του καθένα μας που δεν είναι άλλος από τους αγαπημένους ανθρώπους και τα γεγονότα που μας καθόρισαν.

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κυριάκος Πέτρου: βιολιά, Παντελής Πέτρου: πιάνο, μπάσο, μπάντζο, Κώστας Πλατανιάς: κιθάρα καθώς και ο συνθέτης: τύμπανα, μεταλλόφωνο, κρουστά.

Στο φωνητικό σύνολο ακούγονται οι: Ιωάννα Μητσοτάκη, Γωγώ Μητσοτάκη, Κυριάκος Πέτρου, και ο συνθέτης.

Την ηχοληψία, τη μίξη, τους πρόσθετους ήχους των πνευστών και το mastering ανέλαβε ο Γιάννης Πετρογιάννης, μόνιμος συνεργάτης του τραγουδοποιού τα τελευταία χρόνια, στο Μatrix studio.

Η ζωγραφική του κλιπ είναι της Ιωάννας Μητσοτάκη και η φωτογραφία της Ρίας Λειβαδιώτου.

Πρόσφατα, μέσα στον Δεκέμβριο του '20, ο τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τελευταίο του CD με τίτλο Δεν Χωράμε Όλοι, από τις εκδόσεις Μετρονόμος, όπου συμπεριέλαβε όλα τα ψηφιακά σινγκλ που κυκλοφόρησαν από το κανάλι του στο ΥouTube https://bit.ly/2T0ndXi και στο Spotify Spotify for Artists κατά την περίοδο 2017-2020. 
 
 Το νέο του τραγούδι «Ο κήπος» είναι το τέταρτο κομμάτι που παρουσιάζει μέσα στο 2021 .

 

Dimitris Mitsotakis Official Yutube 

O Δημήτρης Μητσοτάκης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 28 Απρίλη 1967. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Καλλιθέα. Ζει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε ως μουσικός. Το 1994 δημιούργησε το συγκρότημα «Ενδελέχεια» στο οποίο συμμετείχε ως στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ μέχρι και τη διάλυση του γκρουπ το 2009. Έχει εκδώσει 4 λογοτεχνικά βιβλία: Καυτή Σούπα, 2007 εκδόσεις Ελλην. Γράμματα, Η Μονοκατοικία, 2009 εκδ. Τόπος, Υπόγειος (συν-δημιουργία με Αλ. Σικιαρίδη), Τα Σκισμένα Ημερολόγια, 2019 εκδ. Τόπος. Έχει 4 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές: Ευδαίμονες 2010, Ο μπερντές 2012, Κατρακύλες με Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα) 2015, Δεν χωράμε όλοι 2020 και μεγάλο αριθμό ψηφιακών σινγκλ.

Facebook

Δημήτρης Μητσοτάκης / Dimitris MitsotakisOKI