Τόνι Σφήνος και Χρύσπα στο Kremlino

ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ 

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ 
στο Kremlino stage


από Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

 

Φέτος, οι γιορτές αποκτούν άλλον μουσικό αέρα, χορευτική διάθεση και συναρπαστικές βραδιές γιατί καταφτάνει για πρώτη φορά στον Πειραιά ο Τόνι Σφήνος όπου τον υποδέχεται το ανανεωμένο Κρεμλίνο!

Μετά από καιρό, η Χρύσπα επιστρέφει με τις διαχρονικές και ξεχωριστές της επιτυχίες στον υπέροχο χώρο του Kremlino Stage,  ενώ ο ανατρεπτικός Τόνι Σφίνος έρχεται στο νέο του στέκι με τρελές διαθέσεις! 

Η Χρύσπα, με το ταμπεραμέντο της και τα τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλες τις ανέμελες, μουσικές στιγμές μας συναντά τον αεικίνητο, πολυτάλαντο Τόνι και μαζί, από τις 17/12, μας μεταφέρουν ένα κλίμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη!

Η μπάντα του Τόνι Σφήνου, οι Playmates και ο Μπάμπης Μαραγκός, μαέστρος και στενός συνεργάτης της Χρύσπας έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα απογειωτικό, διασκεδαστικό, γεμάτο εκπλήξεις. 

Μαζί τους η τραγουδίστρια Νάγια Δούκα και ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας στον ρόλο της αγαπημένης όλων “Λόλας”.

Από 17/12, στο Κρεμλίνο, η live διασκέδαση γίνεται πάλι συναρπαστική!





Info :
Kremlino stage
Χαϊδαρίου 6
18541 - Πειραιάς
Τηλ. κρατήσεων 6941455430 / 216809856

Από 17 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες παραστάσεις.

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως covid free. Το κοινό θα πρέπει να προσκομίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο του στον χώρο.