ONYX+DJ ILLEGAL(SNOWGOONS) |SPECIAL GUESTS: RNS , ΣΆΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΤΟ GAGARIN 205

Τα θεωρήσαμε όλα δεδομένα, δεν εκτιμήσαμε αρκετά καταστάσεις που είχαμε συνηθίσει, τώρα καταλάβαμε ακόμα περισσότερο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να το ζούμε σαν να είναι το τελευταίο. Επιστρέφουμε μετά απο αρκετό καιρό σαν να ξεκινάμε από την αρχή με την διάθεση που είχαμε κάποτε και πιστεύαμε πως έσβηνε...

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση με ποια συναυλία θα επιστρέφαμε στη χωρίς περιορισμούς εποχή και χωρίς κανένα διαχωρισμό για τον κόσμο. Η σκέψη όλων μας πήγε κατευθείαν στους ζωντανούς θρύλους της Νέας Υόρκης, Onyx μιας και θέλαμε να νιώσουμε ξανά την ενέργεια & δυναμισμό τους που σπάνια συναντάμε απο γκρούπ σε live!

Μετά απο 4 χρόνια λοιπόν επιστέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια καριέρας, με το κλασσικό 90'ς στυλ τους το οποίο διατηρούν, σε σύγκριση με τις τάσεις της εποχής, δίνοντας πάντα στο πιστό κοινό τους το καλύτερο ευατό ιδρώνοντας τη φανέλα.

Μαζί με τους Onyx θα είναι ο Dj Illegal από τους Snowgoons.

Τα δικά μας λιοντάρια RNS θα είναι οι Special Guests για να δέσει το γλυκό και να απογειωθεί η βραδιά από νωρίς στο Gagarin!

-- Bringin it back to reality --

▶ Προπώληση 13€ (πρώτα 100 εισιτήρια )
15€ γενική προπώληση & την ημέρα του live στο Gagarin 18€
▶ Δίκτυο Προπώλησης:
Online: https://www.viva.gr/.../onyx-live-in-athens-special.../

Τηλεφωνικά: 11876
Σημεία Προπώλησης:
Reload
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

▶Χώρος:
Gagarin 205 Live Music Stage (Λιοσίων 205, Αθήνα)
www.gagarin205.gr