«ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΝ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ» / ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ από την Άννα Αδριανού

ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:


Η Ράνια είναι μια τριαντάχρονη γυναίκα που προσπαθεί να βγάλει τον έρωτα από την ζωή της, λόγω των αποτυχημένων σχέσεων που την τραυμάτισαν βαθιά. Όταν όμως γνωρίζει τον μοιραίο άντρα που κατέστρεψε την καλύτερη της φίλη, αποφασίζει να τον κατακτήσει και να τον τιμωρήσει για όσα έκανε. Και στο πρόσωπό του να εκδικηθεί όσους πλήγωσαν και την ίδια.  Όμως δεν έχει ιδέα ότι πλησιάζοντας τον, μπλέκει σε μια περιπέτεια, που θα την οδηγήσει στα άκρα, αλλάζοντας και απειλώντας την ίδια της την ζωή, αφού ο άνθρωπος αυτός, κρύβει ένα απίστευτο μυστικό, που όποιος το μάθει, κινδυνεύει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ο έρωτας παρασύρει και τους δυο, πέρα από κάθε επιτρεπόμενο όριο.


Πώς γίνεται να ζήσουν μαζί μια γυναίκα που έχει απαγορευτικό σχέσης μέσα της, με έναν άντρα που έχει απαγορευτικό σχέσης από τις συνθήκες της ζωής του, μιας και από χρόνια  η ζωή του δεν του ανήκει πια; Ένα αναπάντεχο ερωτικό θρίλερ που διαδραματίζεται σε δυο ηπείρους.


«ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΝ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ»: Όταν οι απαγορεύσεις φουντώνουν τον έρωτα, αλλάζοντας κι απειλώντας την ίδια την ζωή. Τότε η αγάπη γίνεται μια επικίνδυνη περιπέτεια.