Νέο τραγούδι: Οι "Δορυφόροι" του Δημήτρη Παγώνη - Συμμετέχει ο Σπύρος Παρασκευάκος

Οι "Δορυφόροι", το πρώτο τραγούδι του Δημήτρη Παγώνη, με τη συμμετοχή του Σπύρου Παρασκευάκου, μόλις κυκλοφόρησε από την "Papia music lab". 

Οι "Δορυφόροι" είναι μια προσευχή για τον ανεκπλήρωτο έρωτα δύο αγοριών. Κοιμούνται μαζί για μια νύχτα μόνο και ύστερα χάνονται στο σύμπαν, μέχρι να ξανασυναντηθούν. Η μοναχική αυτή αναμονή, μετατρέπεται σε τραγούδι και κρατάει συντροφιά  σε αυτόν που περιμένει.

Ο Δημήτρης Παγώνης είναι ένας νέος τραγουδοποιός και υπογράφει τους στίχους και τη μουσικη ενώ η παραγωγή και η ενορχήστρωση έγινε από τον Σπύρο Παρασκευάκο και τον Κώστα Παρίσση στο Studio PRAXIS. 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Παγώνη

Ο Δημήτρης Παγώνης κατάγεται από τα Μετέωρα (Καλαμπάκα Τρικάλων). Ήταν μαθητής του μουσικού σχολείου Τρικάλων, σπούδασε υποκριτή στην ανώτερη δραματική σχολή ‘’ΔΗΛΟΣ’’ και συμμετείχε σε 3 παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ («Η πηγή των αμνών» 2017, «ΟΙΔΙΠΟΥΣ, Ο μύθος της Ιστορίας του Κόσμου, όπως τον είπαν οι Έλληνες» 2018, «Προμηθέας Δεσμώτης» 2019)

Το 2022 συνεργάστηκε με την ομάδα Bijoux de Κant, συμμετέχοντας στην παράσταση «Η αλήθεια είναι…» σε κείμενο Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Λίγα λόγια για την "Papia music lab"

 

Η "Papia music lab" είναι μια νεοσύστατη εταιρεία υπό τη Διεύθυνση του Σπύρου Παρασκευάκου η οποία κεντρικό άξονα έχει την εκπαίδευση. 

Με μαθήματα και εκπαιδευτικά προγράμματα, κυρίως στη μουσική, τη σύνθεση, τη στιχουργική, το θέατρο και το τραγούδι. 

Ως προέκταση και φυσική απόρροια των μαθημάτων αυτών ξεκίνησε φέτος τις πρώτες παραγωγές τραγουδιών και παραστάσεων. Ως ένα πρώτο βήμα ταλαντούχων ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη τέχνη, την μελετούν και δημιουργούν ενδιαφέρον υλικό.

 

Βρείτε την "Papia music lab" 

 

https://www.instagram.com/papia.music.lab/

https://www.facebook.com/p/Papia-Music-Lab-100083350261715/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.