Η ΛΑΜΨΗ σας προσκαλεί σε εκδήλωση για τον “Χρυσό Σεπτέμβρη” στην Παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Λευκό Πύργο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
@Παραλία Θεσσαλονίκης

ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου, ενεργοποιήσου

Με αφορμή τον «Χρυσό Σεπτέμβρη», Παγκόσμιο Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ», σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τις προσπάθειες για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας των παιδιών μας.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Πύργο, στην παραλία Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν γονείς και παιδιά του συλλόγου, καθώς και η ψυχοκοινωνική ομάδα, όπου θα ενημερώνει το κοινό για το έργο της Λάμψης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η ομάδα των animateur Υupi Yaya οι οποίοι θα κάνουν δράσεις εμψύχωσης - face painting για τα παιδιά, καθώς και η Dj Σατανάκη Μαρίνα. Συμπληρωματικά, να σας αναφέρουμε ότι θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος με τα χρώματα του παιδικού καρκίνου.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς και Αγάπης 
Ελάτε να βροντοφωνάξουμε μαζί … “ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!”
Web: www.lampsi.org
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/sillogoslampsi/
Instagram: lampsi1987