"Α4" του Δημήτρη Δημόπουλου κάθε Τετάρτη στις 21:30 και late night shows κατά την εορταστική περίοδο, ως τις 3 Ιανουαρίου στον Μικρό Κεραμεικό

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Ευμολπιδών 13
Τηλ.: 6982121385
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημήτρης Δημόπουλος
«A4»
σταντ-απ μονόλογος

Κάθε Τετάρτη στις 21:30 ως τις 3 Ιανουαρίου 2024
LATE NIGHT SHOWS κατά την εορταστική περίοδο!

 
 
Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό με τα πιο εξομολογητικά κείμενα του ως τώρα και με τίτλο Α4 κάθε Τετάρτη στις 21:30  και late night shows κατά την εορταστική περίοδο, ως τις 3 Ιανουαρίου 2024!


Πόσες σελίδες Α4 απαιτούνται για να ξεδιπλωθούν τέσσερις ιστορίες βασισμένες σε πραγματικά βιώματα που δεν είναι πάντα απαραίτητα κωμικά; Ο πολυπράγμων κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος, επιστρέφει μετά την ανατρεπτική Καφρόκρεμα και παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τα πιο ενδοσκοπικά κείμενα του ως τώρα. Και όταν λέει «ενδοσκοπικά», εννοεί «αυτοναφορικά». Και όταν λέει «αυτοναφορικά», εννοεί «εγωκεντρικά». Και αναρωτιέται: Θα ήταν πιο γνωστός αν δεν είχε ένα τόσο κοινότοπο ονοματεπώνυμο; Αυτό το «ένα χαρτί να έχει το παιδί» που μόλις απέκτησε και ένα συνοδευτικό μεταπτυχιακό, θα βοηθήσει όντως σε κάτι; Πόση κωμωδία μπορεί να κρύβεται στη διαχείριση μιας απώλειας; Και πόση τραγωδία μπορεί να προκύπτει από την ευτυχία της ζωής; Και, τέλος πάντων, πόσα αστεία χωρούν σε μια σελίδα Α4;!

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Α4 - σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
μετρό: Κεραμεικός

κάθε Τετάρτη μέχρι 3 Ιανουαρίου 2024
ώρα έναρξης: 21:30

LATE NIGHT SHOWS!
Σάββατο 23 & 30 Δεκεμβρίου στις 23:00

διάρκεια παράστασης: 80’

εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ early bird
διάθεση εισιτηρίων: ticketservices.gr, Μικρός Κεραμεικός

πληροφορίες: 2103454831


Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης