ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Ευμολπιδών 13
Τηλ.: 6982121385
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

“ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ”

Τα Χριστούγεννα  είναι τόσο έντονα γεμάτα από την ευγενική ενέργεια της Αγάπης, τη ζωντάνια της Χαράς, την ζεστασιά της Ευγνωμοσύνης. Τα Χριστούγεννα νιώθουμε πως όλα είναι δυνατά, πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Γιατί;  Επειδή υπάρχει η Αγάπη, το Θαύμα, η Γέννηση, μα πάνω απ’ όλα, υπάρχει ΕΚΕΙΝΟ, το Υπέρλαμπρο ΑΣΤΡΟ, ο ΟΔΗΓΟΣ στο δρόμο μας, αιώνες τώρα. Όλοι ξέρουμε, πως πάντα όταν χανόμαστε στρέφουμε το βλέμμα ψηλά, αναζητώντας το Αστέρι-Οδηγό  μας. 


Αν θέλεις τα Χριστούγεννα να κρατήσουν για πάντα, έλα μαζί μας σε ένα ουράνιο ταξίδι, εσωτερικό. Μέσα από το Φως της Αγάπης, των Χριστουγέννων και της Γέννησης, θα ενωθούμε με τον Ουρανό, και θα φτιάξει ο καθένας το δικό του αστέρι, δυνατό και λαμπερό, εμπλουτισμένο με όλες τις καθαρές ενέργειες ι των Άγιων Ημερών. Αυτό το αστέρι, θα ενωθεί με το Άστρο των Χριστουγέννων και θα έχει σκοπό της ζωής του να σε βοηθά όποτε το χρειαστείς. Θα είναι η δική σου πηγή Ελπίδας και Αισιοδοξίας. θα μπορείς να ανατρέχεις σε αυτό για λύσεις και ανακούφιση. Θα είναι το Δικό σου Αστέρι των Χριστουγέννων και θα το’χεις για πάντα οδηγό, φτιαγμένο με όλη την πρόθεση και την καθαρότητα της Αγάπης και των Άγιων Ημερών.

 Έτσι, θα είναι πάντα Χριστούγεννα!!!
* ΔΩΡΟ το δικό σου Αστέρι με την προσωπική σου Ευχή *

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΟΓΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΤΩ - ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ -

ΣΑΒΒΑΤΟ  16  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 - ΩΡΑ: 3:30 Μ.Μ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   ΕΝΝΕΑ (9) ΕΥΡΩ

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:  
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ενεργειακή θεραπεύτρια - Δασκάλα Usui Reiki / Crystal Reiki
Σύμβουλος θετικής ψυχολογίας - Ikigai
Κιν.: 6977 062 078  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/Ikigai.Athens/
https://www.instagram.com/ikigai.athens/

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 https://www.ticketservices.gr/event/dialogismos-syndesis-me-to-astro-ton-christougennon/

«ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982121385.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης