Ξύλο στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, εισήγηση για αναστολή Πρωταθλημάτων

Σε πεδίο ...μάχης μετατράπηκε η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα δύο μόλις μέρες μετά τον επεισοδιακό αγώνα στην Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Αφορμή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης προκάλεσε με την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού για να ακολουθήσουν απίστευτες και χαμηλού επίπέδου ύβρεις μεταξύ των δύο προέδρων που κατέληξαν σύμφωνα με πληροφορίες στο να αρχίζουν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα (!) η μια πλευρά στην άλλη. Ο Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένα ποτήρι νερό από τον κ. Μαρινάκη, ενώ καταγγέλθηκε επίσης ότι άνθρωπος που φέρεται ότι ήταν από την προσωπική φρουρά του προέδρου του Ολυμπιακού γρονθοκόπησε τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου (!).
Όπως ήταν αναμενόμενο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής που εκτός των άλλων περιελάμβανε και τα θέματα της σύμβασης με την Forthnet και ΟΠΑΠ, διεκόπη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα υποβάλει μήνυση για την βιαιοπραγία εναντίον του.

Εισήγηση Κοντονή για αναστολή των Πρωταθλημάτων!

Κρίσιμη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να είναι η αυριανή (25/02) συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο Σ. Κοντονής σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.
Τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στο κυριακάτικο (22/02) ντέρμπι των «αιωνίων», τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας στις εξέδρες, αλλά και τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα σήμερα οδηγούν τον Σ. Κοντονή στην απόφαση να ζητήσει το «οκ» από τον Αλέξη Τσίπρα για αναστολή της αθλητικής δραστηριότητας.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο υφυπ. Αθλητισμού θα ζητήσει την διακοπή των πρωταθλημάτων επ΄ αόριστον ή αν θα εισηγηθεί να γίνει κάτι τέτοιο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54