Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον Γ’ γύρο του Roland Garros τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς σήμερα Παρασκευή 31/05 ( ERT Sports )

Με τους πρώτους αγώνες του 3ου γύρου σε Άνδρες και Γυναίκες θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή στο Παρίσι το Roland Garros. 
Ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι του Τσιτσιπά αυτήν την ώρα, με τον Κραΐνοβιτς (ERT Sports) αλλά και οι αγώνες του Ράφα Ναδάλ και του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον Γ’ γύρο του Roland Garros τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς σήμερα Παρασκευή (31/05) αυτήν την ώρα εδώ: ERT Sports.

Για άλλη μια φορά, ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει τους πάντες υπερήφανους με τα επιτεύγματά του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε μόλις ο τρίτος Έλληνας που φτάνει στον Γ’ γύρο του Roland Garros και έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στην κορυφαία διοργάνωση του τένις. Αντίπαλός του την Παρασκευή (31/05) θα είναι ο Φιλίπ Κραΐνοβιτς, από τη Σερβία, που είναι Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά είναι ιδιαίτερα αυξημένο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αφού ο συμπατριώτης μας πρωταθλητής είναι πλέον… παγκόσμιο φαινόμενο για το τένις με όσα έχει επιτύχει τον τελευταίο χρόνο.

  Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στον Γ’ γύρο του Roland Garros και όπως αναφέραμε, έγινε μόλις ο τρίτος Έλληνας που τα καταφέρνει. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος μετά από… μισό αιώνα που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα. Ο Λάζαρος Στάλιος υπήρξε ο πρώτος το 1936 και ο θρυλικός Νίκος Καλογερόπουλος ο δεύτερος, το 1965 και το 1967

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54