ΠΟΣΠΕΡΤ: «Όχι άλλα “κροκοδείλια δάκρυα” από τον ιεροφάντη του νεοφιλελευθερισμού Σαμαρά και τον επιλογέα του Φορτσάκη»

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει: «“Είμαστε μαζί σας σε αυτήν τη μάχη για τα δημοκρατικά ιδεώδη”, είπε από τη Γαλλία ο “αρχιτρομοκράτης” της ελληνικής κοινωνίας, Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να προβάλλει εαυτόν υπερασπιστή της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης… και ένας ολόκληρος λαός  αναρρίγησε από την ωμότητα της υποκρισίας του.

Αυτός, ο στυγνός ηθικός αυτουργός χιλιάδων αυτοκτονιών και θανάτων που προκλήθηκαν από την απάνθρωπη πολιτική της τροϊκανής κυβερνητικής μαφίας… Αυτός, που αποφάσισε τον αιφνίδιο θάνατο της ΕΡΤ και  παραχώρησε ενημέρωση και ψυχαγωγία σε διαπλεκόμενους, κρατικοδίαιτους  καναλάρχες και τα αρπαχτικά της ελεύθερης αγοράς.

Αυτός  που δεν έχει πει ούτε μια κουβέντα για τους 17 νεκρούς! της ΕΡΤ και την βία των ΜΑΤ απέναντι στους εκπροσώπους της ενημέρωσης( τεχνικούς –φωτορεπόρτερ-διοικητικούς –δημοσιογράφους κλπ ) άδραξε την ευκαιρία για μια  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία  σαν πρωθυπουργός, μαζί με  τον μέντορα του …την ΜΕΡΚΕΛ και γιατί νομίζει ο αφελής ότι αυτά μπορούν να τον σώσουν  από την πανωλεθρία που έρχεται.

Αυτός είναι ο φαύλος  πρωθυπουργός που θέλησε να εκμεταλλευτεί το αποτρόπαιο έγκλημα των ανθρώπων της ενημέρωσης  της «Charlie Hebdo», από την βάρβαρη και εγκληματική σφαγή των θρησκόληπτων τρομοκρατών και  άφησαν βαθιά πληγή στη ελευθερία του τύπου και της ενημέρωσης.

Αυτός είναι που κάνει πράξη το «η βρώμικη δουλειά πληρώνεται καλά».  Είναι η πράξη και φράση που ταιριάζει γάντι και στον τροϊκανό  εντολολήπτη -εντολοδόχο Θεόδωρο Φορτσάκη, ο οποίος, με την επιλογή του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, εξαργύρωσε το βρώμικο ρόλο του ως πρόεδρου του εποπτικού συμβουλίου του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού μορφώματος (ΝΕΡΙΤ), όπως, και του «πανεπιστημιακού ταγού» που κλειδώνει πανεπιστήμια και προτρέπει την έννομη βία και τα ΜΑΤ για να εκδιώξει φοιτητές από τον εκπαιδευτικό τους χώρο. Η επιλογή Φορτσάκη αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς ανταμείβει τους λακέδες της, η πιο ανάλγητη πολιτικοοικονομική εξουσία που γνώρισε ο τόπος, μεταπολιτευτικά».   

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54