Δολοφονία χαρακτήρων

Εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μία συντονισμένη προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρων» (character assassination), μέσω της πολιτικής κατάχρησης της ψυχιατρικής επιστήμης, κυρίως από πολιτικά πρόσωπα που υποστηρίζουν το status-quo σε συνεργασία με κάποια συστημικά ΜΜΕ που όλο και κάποιον πρόθυμο ειδικό επικαλούνται ή βρίσκουν για να κάνει τη βρώμικη δουλειά τους.

Έχουμε και λέμε: Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας επικίνδυνος ψυχάκιας διότι επεξεργαζόταν εναλλακτικά σενάρια και είχε το θράσος να αντισταθεί μέχρι τέλους απέναντι στα σχέδια και την αποτυχημένη συνταγή των δανειστών.


Η δε Ζωή Κωνσταντοπούλου «ακούει φωνές», ενώ ως γνωστόν πρόκειται για μία μουρλή που από μόνη της έβγαλε το χρέος παράνομο και απεχθές.
Ο δε Λαφαζάνης είναι παρανοϊκός επειδή, λένε, σχεδίαζε να εισβάλει στο Νομισματοκοπείο.



Βεβαίως, οι πολίτες, που όπως αποδείχθηκε και στο δημοψήφισμα δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο, γνωρίζουν ότι και οι τρεις έχουν κάτι κοινό: Καταψηφίζουν το 3ο Μνημόνιο. Γι’ αυτό, αγαπητοί μου, αν δεν διαθέτετε πολιτικά επιχειρήματα, δεν χρειάζεται να φλερτάρετε με τον φασισμό ψυχιατρικοποιώντας τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της.

Ε.Ε.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54