Να ακυρωθούν ΤΩΡΑ οι απολύσεις από το MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει με όλη τη δύναμή της τον αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ που αυτή την περίοδο δέχονται πογκρόμ διώξεων από τους ανάλγητους εργοδότες τους που θέλουν να τους διαπραγματεύονται για να επιτελέσουν τους άνομους σκοπούς τους και να συνεχίσουν ανεξέλεγκτα τη λειτουργία τους χωρίς νόμους, χωρίς όρους, χωρίς κανόνες, σε μια χώρα που ρημάζεται από τις πολιτικές των μνημονίων και από κατώτερους των περιστάσεων πολιτικούς, που δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε καν αυτό το απλό, το δικαίωμα στην εργασία.

Η εργοδοσία του TVMAKEΔONIAαπέλυσε άλλους 3 συναδέλφους τεχνικούς, μέλη της ΕΤΙΤΒΕ - ΠΟΣΠΕΡΤ, σε συνέχεια των απολύσεων του ΑΝΤ1. Σε κοινή στρατηγική, μια και ανήκουν στους ίδιους «νταβατζήδες», ακολουθούν την ίδια τακτική αδιαφορώντας για ανθρώπινες ζωές και υπαλλήλους που επί χρόνια έδιναν με αξιοπρέπεια τον αγώνα, πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες για να στηρίξουν τη λειτουργία της εταιρίας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, όλοι οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους στα ΜΜΕ, θα αντιδράσουμε δυναμικά σε κάθε είδους προσπάθεια των εργοδοτών της ενημέρωσης και του συνδικαλιστικού τους οργάνου της ΕΙΤΗΣΕΕ που θέλουν να εμπλέξουν και να χρησιμοποιήσουν τους εργαζόμενους για να εκβιάζουν κυβερνήσεις, για να λειτουργούν σε καθεστώς αδιαφάνειας, ασυδοσίας και χωρίς καμία νομιμότητα (άδειες, συχνότητες, στελέχωση κλπ).

Ξεκαθαρίζουμε προς όλους ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ θα σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζόμενων των ΜΜΕ και εν προκειμένω στους εργαζόμενους του ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, απέναντι στις δολοπλοκίες και τα συμφέροντα των καναλαρχών.

Απαιτούμε νομιμότητα και καθαρές σχέσεις εργασίας, ΜΕ ΜΙΣΘΟ, χωρίς καμία απόλυση και χωρίς εργασιακές σχέσεις «λάστιχο». Όχι στην εκμετάλλευση των απλών και αγνών εργαζομένων στα ΜΜΕ, όχι σε συνθήκες εργασίας «ορχήστρα» για όλες τις δουλειές.

Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε τις απεργιακές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της ΕΤΙΤΒΕ και ενημερώνουμε τους εργοδότες ότι είμαστε έτοιμοι για αγώνες ανυποχώρητους. Η περίοδος παραπληροφόρησης και ασυδοσίας είναι παρελθόν. Ο σάπιος μηχανισμός τους είναι σε αποδρομή.
Να ακυρωθούν οι απολύσεις ΤΩΡΑ!

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Θα πάρουν ΟΛΟΙ την απάντηση που τους αξίζει!



Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54