Αγρότες σε παρέμβαση διαμαρτυρίας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα (video)

Ένταση επικράτησε στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο. 

Περίπου 100 αγρότες από το Νέστο και το Παγγαίο έκαναν παρέμβαση διαμαρτυρίας σε εκδήλωση του στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στην Καβάλα  για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. .

Η εκδήλωση είχε αρχίσει και ο βουλευτής του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος αναφέρονταν στην πολιτική της κυβέρνησης. Οι αγρότες που αρχικά ήταν έξω από την αίθουσα, κινήθηκαν στο εσωτερικό της.

Η αστυνομία ζήτησε να μπει στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους, αλλά οι αγρότες αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην αίθουσα να μπουν όλοι. Αυτό και έγινε.
Η είσοδος τους ήταν επεισοδιακή αφού αμέσως ζήτησαν το λόγο από τον κ. Φάμελλο. Ενώ καταβάλλονταν προσπάθεια συνεννόησης, κάποιοι από το ακροατήριο (μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ) χαρακτήρισαν τους αγρότες φασίστες. Τότε η κατάσταση «ξέφυγε» κι απειλήθηκαν επεισόδια. 
Επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές, συνθήματα και μερικές αντεγκλήσεις μεταξύ κάποιων αγροτών και κάποιων παρευρισκόμενων στην εκδήλωση. 

Οι εκπρόσωποι των αγροτών διαμαρτύρονταν έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και κατηγόρησαν τον κ. Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό, διάβασαν τις απόψεις τους κι έκαναν κριτική και στη κυβέρνηση και στους βουλευτές.

Για αρκετή ώρα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έγινε εκδήλωση των αγροτών.





πηγή από  dramini.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54