Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην ΕΡΤopen (ηχητικό 13/03/16)

Η 7η εκπομπή μας της 13/03/2016 «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» όπως και κάθε Κυριακή από ώρα 10:00 ως 11:00 π.μ., στην ΕΡΤopen με τον λαμπρό Νομικό και Λογοτέχνη Γιάννη Καρακώστα, δάσκαλό μας στο «ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» του Δημοβουλίου Πολιτών και τον Γιώργο Κόκκα ως βασικό σχολιαστή της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και της εδραίας άποψής μας ότι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ: Η Εφαρμογή του Δημοψηφίσματος 2015 και ένα Άλλο Σύνταγμα για μια Ελληνική Συμπολιτεία Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πατρίδας μας.

Σε αυτή την εκπομπή προσκεκλημένος ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλά για το μεγάλο θέμα του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού όπως αυτό διαμορφώνεται μέχρι σήμερα.

Τα θέματα επίσης που μας απασχολούν σε αυτήν την εκπομπή:

Η Σύνοδος της 07/03/2016 η οποία έδειξε το πρόσωπο της σημερινής Ενωμένης Ευρώπης, οι ηγέτες της οποίας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Γιατί η Τουρκία είναι το χαϊδεμένο παιδί τόσο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ όσο και της Ε.Ε. σήμερα και ανέκαθεν;

Γιατί οι ΗΠΑ παραμένουν απαθείς θεατές στα καραβάνια των προσφύγων εξαιτίας των πολέμων για τους οποίους οι ΗΠΑ είναι άμεσα υπεύθυνες;

Ποιος είναι ο ρόλος του ΟΗΕ στο σημερινό ανακύψαν θέμα του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού;

Τελευταία ενημέρωση για την πορεία προς τη Εθνοσυνέλευση για ένα άλλο Σύνταγμα.

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό της εκπομπής «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με προσκεκλημένο τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή εδώ:

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13/03/2016 - 23:03