Φρικτός θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη δύο σκύλων ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του.

Ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ο 72χρονος. Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Στην κατάθεση του ο συνταξιούχος σημείωσε ότι τα ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα πέντε σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι.

Επίσης, χθες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε 8χρονο αγόρι, που ο συνοδός του δήλωσε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε από σκύλο.

Το παιδί έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στο κάτω μέρος του ματιού, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς του έγινε συρραφή, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.



πηγή efsyn
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54