Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. :



Αγία Παρασκευή, 05/09/2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, 05/09/2016 το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., μετά από πρόσκληση του συμβούλου Παναγιώτη Καλφαγιάννη, που ορίστηκε από απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων στα Η-ΜΜΕ, δημόσια και ιδιωτικά, τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. που συγκρότησαν νόμιμα το Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησαν σε μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με το καταστατικό. Στην ψηφοφορία αναδείχθηκαν :

Πρόεδρος Δ.Σ. : Παναγιώτης Καλφαγιάννης


Α’ Αντιπρόεδρος : Γιώργος Αλιφέρης

Β’ Αντιπρόεδρος : Ανδρέας Σκαλίδης

Γεν. Γραμματέας : Γαβριήλ Κασιμάτης

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας : Κατίνα Θεοδωρίδου

Γραμμ. Οικονομικού : Δημήτρης Κούνης

Γραμμ. Οργανωτικού: Δημήτρης Μαλακάσης - Πασχαλίδης

Έφορος : Γιώργος Δεληκάρης

Γραμμ. Τύπου Δημοσίων

& Διεθνών Σχέσεων : Αλέξανδρος Νταλαπέρας

Υπεύθυνη Υγιεινής

& Ασφάλειας για την ΠΟΣΠΕΡΤ : Κατίνα Θεοδωρίδου




Μέλη : Βασίλης Λιαπίκος, Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος, Γιώργος Λυμπέρης, Χαρίδημος Κούρος, Κωνσταντίνος Χριστιανός, Παναγιώτης Μαυράκης, Ανέστης Μουτάφης, Ανδρέας Ζαχαράτος, Γιάννης Γεωργουδάκης και Παναγιώτης Κατσούλης.

Η ομόφωνη, όπως αποδείχθηκε από την ψηφοφορία, κατάρτιση του Προεδρείου, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και ευθύνη για τη δύσκολη συνέχεια.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τα εργασιακά, συνδικαλιστικά, ατομικά και κοινωνικά προβλήματα καθημερινώς εντείνονται, με σκοπό να χτυπήσουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καθώς και ότι έχει απομείνει. Άλλωστε όποτε χτυπιέται το συνδικαλιστικό κίνημα από κυβερνήσεις ή εργοδότες, μαύρα δεινά περιμένουν τους εργαζόμενους.

Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε νέα λαίλαπα προαπαιτούμενων εις βάρος της εργατικής τάξης και όπως φαίνεται το μοναδικό όπλο μας είναι η αντίσταση.

Σας καλούμε όλους σε κοινό αγώνα και συμμετοχή – άλλωστε τώρα πια όλοι έχουν πειστεί ότι μόνο με αγώνα μπορείς να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και τη θέση εργασίας σου (μην ξεχνάμε ότι μετά τις άδειες θα υπάρξουν εκατοντάδες νέοι άνεργοι στα ΜΜΕ) - πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον μας. Το ισχυρό συνδικάτο είναι χρέος μας και είναι αυτό που μπορούμε και πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη για την επιτυχή κατάληξη των διεκδικήσεών μας.

Συνάδελφοι, μαζικά όλοι επαναβεβαιώνουμε την ένταξή μας στα σωματεία μας και πιέζουμε ώστε άμεσα να γίνουν εκλογές που είναι απαραίτητες για να ακολουθήσει συνέδριο και εκλογές για την Ομοσπονδία.

Κανένας άλλος δεν είναι και δεν μπορεί να είναι θεματοφύλακας των δίκαιων αιτημάτων μας. 


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54