ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών στις 14 Σεπτέμβρη

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν Σύλλογοι και σωματεία του Δημοσίου, την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Εσωτερικών. Στην κινητοποίηση καλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και ήδη έχουν ανταποκριθεί συνδικάτα που βάζουν στην πρώτη γραμμή την οργάνωση της πάλης για ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών που είχαν στα χρόνια της κρίσης, για πλήρη (μισθολογική και βαθμολογική) αναγνώριση της προϋπηρεσίας σε όλους τους εργαζόμενους, με όλες τις σχέσεις εργασίας και με διαδικασίες που δεν θα οδηγούν σε αποκλεισμούς.

«Όχι στο συμβιβασμό, τις αυταπάτες και την κοροϊδία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής καλώντας σε οργάνωση του αγώνα. «Δεν περιμένουμε τα "ψίχουλα" της κυβέρνησης, όταν … "μπουκώσει" με κέρδη τους καπιταλιστές». 

Μέχρι τώρα, αποφάσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση έχουν πάρει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Ανάπτυξης Τομείς Βιομηχανίας, Ενέργειας, Έρευνας και Τεχνολογίας (ΟΣΥΒΕΤ), ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, η ΕΙΝΑΠ, το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής και τα Σωματεία Εργαζομένων στους Δήμους Φυλής, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Αμαρουσίου, Ηλιούπολης, Βριλησσίων, Ελληνικού, Λυκόβρυσης - Πεύκης, το Σωματείο Υπαλλήλων τέως Υπουργείου Ανάπτυξης, τομείς Ενέργειας και Βιομηχανίας, το Σωματείο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατ. Αττικής «Σωκράτης».






πηγή 902.gr




Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14/09/2016 - 10:41