Η Επίσκεψη Ομπάμα η Προπαγάνδα ..και η Πραγματικότητα !

Η υπερπροβολή της επίσκεψης, του σε αποδρομή Αμερικανού Πρόεδρου Ομπαμα στην Χώρα μας, δείχνει ολοφάνερα την γύμνια των πολιτικών μεταπρατών, την εξάρτηση τους, αλλά και την παντελή έλλειψη σχεδίου για την πορεία της Χώρας, ΕΞΩ από το πλαίσιο της υποτέλειας και της αποικιοποίησης της .

Άλλωστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ΤΟΣΟ ΣΑΦΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ταυτόχρονα "Μην λησμονείται την Χώρα μου" είπε, τοποθετώντας τον εαυτό του και τον Θεσμό που εκπροσωπεί στην διάσταση που πραγματικά έχει.
Πρόεδρος μιας εξαρτημένης Αποικίας αέναου χρέους.

Τι θα μπορούσε να προσφέρει ο Μπαρακ Ομπαμα αυτή την στιγμή στην Χώρα ?
Η απάντηση στο ερώτημα έχει -από το γράφοντα το σημείωμα αυτό - δοθεί έγκαιρα ......ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !

Μια παιδική ονείρωξη ήρθε να υλοποιήσει ο άνθρωπος, που τα Παγκοσμιοποιημένα κέντρα της Νεο-φεουδαρχίας τον έφεραν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ο ίδιος προσωπικά, τον έκαναν Πρόεδρο των ΗΠΑ !

Μιας υπερδύναμης σε υποχώρηση ,μιας υπερδύναμης ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ και στο συλλογικό υποσυνείδητο της Παγκόσμιας κοινωνίας, γιατί η πραγματικότητα στα πρώτα χρόνια του νέου αιώνα που διανύουμε ειναι διαφορετική απο τις σκοπιμότητες γοήτρου που καλλιεργούν οι Αμερικανοί και οι παραδοσιακοί υποτακτικοί τους ανα την Υφήλιο.

Οι ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ένας "Γυάλινος Γίγαντας" έτοιμος να γίνει κομμάτια, κάτω από την πίεση και τον ανταγωνισμό των ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ που οι άφρονες θιασώτες του Παγκοσμιοποιημένου μοντέλου επέβαλαν στον Πλανήτη αμέσως μετά το τέλος του "ψυχροπολεμικού μοντέλου" της Παγκόσμιας ισορροπίας που ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ του άλλοτε "Δυτικού Κόσμου".

Οι ΗΠΑ αποτελούν μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ υπερδύναμη της οποίας το χρέος ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΆΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ που αποτελεί το δημιούργημα και το ΠΡΟΣΧΗΜΑ εκείνων που ονειρεύονται να γυρίσουν τις σελίδες της Παγκόσμιας Ιστορίας στην περίοδο της Φεουδαρχίας

Είναι σε απόλυτη αδυναμία να εγγυηθεί το παραμικρό Άλλωστε μια προσεκτική ματιά στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο, εκλογής Προέδρου στις ΗΠΑ,αποτελεί τον αψευδεστερο μάρτυρα των ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ εδώ και μια τριετία τουλάχιστον !

Κατά τούτο η επίσκεψη Ομπαμα στην Αθήνα επιβεβαίωσε ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ επιχείρησε να εξυπηρετήσει η "ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ" ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ , μετά το φιάσκο που είχαν υποστεί από την επιλογή Γ. Α. Παπανδρέου και την "περιφανή" ήττα που υπέστησαν απο τον Γερμανικό Μεγαλοϊδεατισμό.

Οι ΗΠΑ μέσα απο την αλλαγή - ανατροπή που προέκυψε στις Προεδρικές εκλογές θα επιχειρήσει ΝΑ ΜΑΖΈΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ και θα επιχειρήσει να ανασυγκροτηθεί.

Το αν ο Donald Trump τα καταφέρει είναι άγνωστο ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ,κατά την άποψη μου, είναι όμως ταυτόχρονα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ να αναμένουν οι εδώ μεταπράτες εντολοδόχοι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ απο τις ΗΠΑ για την λύση ενος προβλήματος ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.


Νίκος Σίμος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54