Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου Κυριακή 04/12/2016, στις 11.00: Όλοι στην κεντρική πλατεία Ίλιου Συγκέντρωση- Ενημέρωση των πολιτών για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας & τις διώξεις:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ VODAFONE ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!


ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/2016, 11.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΛΙΟΥ!


Περιοδεία ενημέρωσης στο κέντρο του Ιλίου ενάντια στις διώξεις "φρονηματικού χαρακτήρα" της VODAFONE και των ιδιοκτητών της Δήμητρας 4, κατά 3 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας (έπειτα και από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Κατοίκων) και συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα για απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από πυκνοκατοικημένη περιοχή του αστικού ιστού, σε απόσταση αναπνοής 10μ. από πολλά γειτονικά σπίτια και 30μ, από σχολικό συγκρότημα (4ο Λύκειο, 7ο, 9ο & 12ο Γυμνάσιο Ιλίου).

VODAFONE & ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ 206.850€ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΞΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!!!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ VODAFONE ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Το ιστορικό
Τον Μάρτιο του 2014, οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στη γειτονιά του Αγ. Φανουρίου για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από πυκνοκατοικημένη περιοχή του αστικού ιστού επί της οδού Δήμητρας 4, σε απόσταση αναπνοής 5-10 μέτρων από γειτονικά σπίτια, και 30 μέτρα από τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής (4ο Λύκειο, 7ο, 9ο & 12ο Γυμνάσιο Ιλίου) έφεραν αποτέλεσμα: Το ξήλωμα της κεραίας!

2,5 χρόνια όμως μετά, εντελώς τυχαία ιδιοκτήτες της οικοδομής που βρίσκονταν οι κεραίες αλλά και η VODAFONE ασκούν αγωγή και μήνυση αντίστοιχα σε 3 αιρετούς Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου, οι οποίοι εκτέλεσαν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής των κατοίκων.

Η ποινικοποίηση του μεγάλου και δίκαιου αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί έχει διπλό στόχο: Από τη μια να μας τρομοκρατήσουν και από την άλλη να εξοντώσουν οικονομικά όσους στάθηκαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της γειτονιάς. Όμως όσο κι αν προσπαθούν οι πολυεθνικές και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πάνω από την υγεία όλων μας, δε θα τους περάσει! Όπως ξηλώθηκε η κεραία, έτσι θα ξηλωθούν και τα ανυπόστατα επιχειρήματα τους! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Κουτσιανάς και Γιώργος Σταματόπουλος κατηγορούνται δήθεν ότι έδρασαν ως τραμπούκοι, φανατίζοντας τη γειτονιά εις βάρος των ιδιοκτητών!!! Τους κατηγορούν ότι θίξανε την τιμή και την υπόληψη τους.!! Για να αποκατασταθούν ζητούν 206.850€ από τον καθένα. Τόσο κοστολογείται η τιμή και η υπόληψη τους!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αρνήθηκε να να καλύψει τα δικαστικά έξοδα, παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απομάκρυνση της κεραίας και τη συμμετοχή του στη δράση, αφού ο ένας εκ των τριών διωκόμενων είναι πρώην αντιδήμαρχος και εκλεγμένος με την παράταξη της Διοίκησης του Δήμου!!

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να συνδράμει οικονομικά στην δικαστική δίωξη-ΑΓΩΓΗ των τριών Δημοτικών Συμβούλων. Δεν είναι απλά ζήτημα ηθικής, αλλά πρωτίστως ζήτημα πολιτικής υπευθυνότητας. Όταν ψηφίζεις ΟΜΟΦΩΝΑ την συμπαράσταση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων, ουσιαστικά αποδεχόμενος την δίκαιη και εύλογη ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που έχουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην υγεία τους, οφείλεις και να στηρίξεις όχι μόνο λεκτικά αλλά και έμπρακτα, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Ο ρόλος της εκλεγμένης Δημοτικής αρχής είναι η αντιπροσώπευση και η υπεράσπιση με όλα τα μέσα δημοτών και κατοίκων. Γι’ αυτό λοιπόν απαιτούμε την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των τριών διωκόμενων αιρετών Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι κινήθηκαν βάση ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ’ απαίτηση δημοτών και κατοίκων για την προστασία της υγείας τους και της υγείας των παιδιών τους!!

Ο ιδιοκτήτης της οικοδομής που ήταν οι κεραίες έχει επανειλημμένα δημόσια τραμπουκίσει τους γείτονες του με ακατάσχετο υβρεολόγιο, κλείσιμο των χώρων στάθμευσης τους, απειλές, φτυσίματα, μουτζώματα, επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκτός των άλλων γείτονες έχουν προβεί και σε καταγγελίες κατά αγνώστου για ρίψη αντκειμένων και φθορές στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Αντίστοιχη προκλητική συμπεριφορά έχει επιδείξει ο εν λόγω ιδιοκτήτης της οικοδομής που βρίσκονταν οι κεραίες και σε άλλο δημοτικό σύμβουλο & κάτοικο της περιοχής, που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, τον κ. Κανελλόπουλο, τον οποίο επίσης έχει επιπλήξει δημόσια, γεγονός που έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Ιλίου, ενώ στο Δημοτικο Συμβούλιο της 07/04/2016 ο ίδιος κατήγγειλε δημόσια τραμπούκικη επίθεση και χειροδικία εναντίον του από τον ιδιοτήτη της Δήμητρας 4, που έλαβε χώρα στις 03/04/2016 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Το Δημοτικό Συμβούλιο της 07/04/2016 καταδίκασε ΟΜΟΦΩΝΑ την επίθεση αυτή, και έθεσε στη διάθεση του κ. Κανελλόπουλου τη νομική του υπηρεσία για κάθε περαιτέρω νομική ενέργεια του αναφορικά με την παραπάνω τραμπούκικη συμπεριφορα και επίθεση.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 4.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/2016 ΣΤΙΣ 11.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΛΙΟΥ! (οδός Πρωτεσιλάου)

antikeraies-ilion.blogspot.gr


Το κάλεσμα - ανακοίνωση από το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ:

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ VODAFONE & ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 4 ΣΤΟΝ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ & ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Vodafone & ιδιοκτήτες ασκούν μήνυση και αγωγή εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων που στήριξαν έμπρακτα, πριν από 2,5 χρόνια, τις επιτυχημένες μαζικές κινητοποιήσεις των κατοίκων για το ξήλωμα της κεραίας επί της Δήμητρας 4. Η ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων, στοχεύει στον εκφοβισμό όλων, και την οικονομική εξόντωση. Οι ιδιοκτήτες απαιτούν το ποσό των 206.850,00€ από τον καθένα διωκόμενο!

Ζητήσαμε από τη Δημοτική Αρχή να προσφέρει τη νομική της υπηρεσία για να υπερασπιστεί τους Δημοτικούς Συμβούλους που έπραξαν σύμφωνα με το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου που αναγκάστηκε να ψηφίσει η Δημοτική Αρχή λόγω της αφόρητης πίεσης του κόσμου και να καλύψει τα δικαστικά έξοδα αλλά αρνήθηκε! Επικαλέστηκε ότι η δαπάνη θα απορριφτεί από την ελεγκτική επιτροπή! Η Δημοτική Αρχή, παριστάνει τον «Πόντιο Πιλάτο» στις διώξεις, όχι όμως και στις δωρεές της VODAFONE προς τον Δήμο Ιλίου…

Όπως ξηλώθηκε η κεραία έτσι πρέπει να ξηλωθούν και τα ανυπόστατα επιχειρήματά τους! Η αλληλεγγύη και η οργάνωση της αντίστασής μας, είναι αναγκαία.

  • Να συμπαρασταθούμε με τη φυσική παρουσία μας στην εκδίκαση των υποθέσεων αλλά και να στηρίξουμε οικονομικά, αυτόν τον αγώνα γιατί υπάρχουν άμεσα δικαστικά έξοδα.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ



Η Παρέμβαση του διωκόμενου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιλίου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Αριστερό Σχήμα Ιλίου" Πάνου Κουτσιανά στην Ελεύθερη Ραδιοφωνία της ERTopen αναφορικά με τις διώξεις "φρονηματικού χαρακτήρα" που έχουν ασκήσει VODAFONE & ιδιοκτήτες της Δήμητρας 4 σε τρεις αιρετούς Δημοτικούς Συμβούλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και εκτέλεσαν ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Κατοίκων, για απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από πυκνοκατοικημένη περιοχή του αστικού ιστού της πόλης μας, μόλις 10μ, από σπίτια και 30μ. από σχολικά συγκροτήματα της περιοχής (4ο Λύκειο, 7ο, 9ο & 12ο Γυμνάσιο).
VODAFONE & ιδιοκτήτες αξιώνουν το ποσό των 206.850€ από κάθε Δημοτικό Σύμβουλο...
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03/12/2016 - 12:53