Η απάντηση του Διαμαντή Καραναστάση στο ΕΘΝΟΣ για την επίθεση προς την Πλεύση Ελευθερίας

Η απάντηση στο λογαριασμό Facebook του Διαμαντή Καραναστάση στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ για την επίθεση προς την Πλεύση Ελευθερίας:

Η δημοσιογράφος κ. Τζαβάρα είναι μία από αυτούς που ρώτησαν.
Η απάντηση μου είναι εδώ.
(ΕΘΝΟΣ 7/1/2017)

“Στις 30 του Δεκέμβρη έγραψα μία επιστολή, επώνυμα και ονομαστικά. Έτσι μ’ αρέσει να κάνω εγώ, μέσα σε ένα περιβάλλον υπαινιγμών, ανώνυμων κατηγοριών και facebook κουτσομπολιών.
Περιείχε μία πρώτη καταγγελία για κάτι που υφαίνεται, εδώ και μήνες. Υπόγεια αλλά και φανερά. Μια επιστολή για την υποκρισία, το φασισμό και τον εκφοβισμό.
Για μια επίθεση στην Πλεύση αλλά και σε πρόσωπα, με πολιτικές, προσωπικές, εργασιακές, καλλιτεχνικές, οικογενειακές αλλά και ερωτικές, χυδαίες σεξιστικές και ομοφοβικές αναφορές.
Αυτό το έργο το έχουμε παρακολουθήσει άλλες δύο φορές, πάντα όταν η Ζωή γίνεται “επικίνδυνη” για το σύστημα. Μία με τον προσωπικό φρουρό που “έπαθε νευρικό κλονισμό” και μία με το περίφημο “βενζινάδικο”. Η διαφορά τώρα είναι ότι η επίθεση απλώνεται και σε άλλα πρόσωπα και εκδηλώνεται από παντού.
Γιατί το σύστημα έχει εξαπλωθεί παντού.
Η ανάρτηση του νεαρού, ενώ από την πρώτη της γραμμή τοποθετείται ως απάντηση στην καταγγελία, έχει στη συνέχεια άσχετο με αυτήν, αστείο και ψευδές -πιπεράτο δε…- περιεχόμενο.

Μου είναι πολύ ευχάριστο να επιβεβαιώνεται τόσο απροκάλυπτα η καταγγελία μου αλλά και εμφατικά η γελοιότητα της επίθεσης, βλέποντας να χρησιμοποιείται ένα νέο παιδί που πριν 20 μέρες είχε δημοσιοποιήσει ύμνο λατρείας για τη Ζωή και για το κόμμα. Σε μια περίοδο που είχε ήδη από καιρό απομακρυνθεί από την Πλεύση, καθώς είχε καταστεί ανεπιθύμητος, όπως εξακολουθούσε να γράφει μέχρι πρόσφατα στα ζεστά μηνύματα συμπαράστασης στη Ζωή.



Η αποχώρηση και η απομάκρυνση 7-8 ακόμα νέων που βοηθούσαν στο κόμμα έχει να κάνει με όλα τα παραπάνω. Δυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς για εμάς.
Υπάρχει νέος ανάμεσα σε αυτούς με σοβαρό πρόβλημα δυσλεξίας, ο οποίος ξεκίνησε να υπογράφει και να στέλνει άριστα γραμμένες και ορθογραφημένες επιστολές ακραίων κατηγοριών και χαρακτηρισμών, μόλις καμιά δεκαριά μέρες μετά την συμπαθητικά-εντελώς-ανορθόγραφη επιστολή λατρείας προς τη Ζωή και στο όραμά της.
Θα το βγάλουν κι αυτό σε λίγο…


Ο κόσμος καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει.
Εμάς μας δίνεται η διασκεδαστική ευκαιρία να το χτυπήσουμε και να το τελειώσουμε.”


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09/01/2017 - 13:55