Ευαγγελία Αλεξάκη & Βάσω Γκόβα την Τρίτη 24/1, στις 14.00 στην #ERTopen (Μια μέρα πριν την δίκη & την συγκέντρωση στα δικαστήρια)

Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες Ευαγγελία Αλεξάκη και η Βάσω Γκόβα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, στις 2 το μεσημέρι στο στούντιο της #ERTopen
(Μια μέρα πριν την δίκη, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και την *Συγκέντρωση στα δικαστήρια που ανακοίνωσε η «Πρωτοβουλία για τη δικαίωση των αγωνιζόμενων καθαριστριών» την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στις 9 το πρωί)

Η Ευαγγελία Αλεξάκη και η Βάσω Γκόβα θα είναι την παραμονή της δίκης την Τρίτη 24/1/2017 και ώρα 14.00-15.00 στην ενημερωτική εκπομπή ραδιοεφημερίδα, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας στο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106.7 στα fm στην Αττική ή διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο live24.gr.
Τηλεφωνική παρέμβαση στην ERTopen, από τον Δημήτρη Μπελαντή δικηγόρο της Ευαγγελίας Αλεξάκη και τον Κώστα Αβραμίδη από την Πρωτοβουλία για τη δικαίωση των αγωνιζόμενων καθαριστριών για το κάλεσμα στην κινητοποίηση.
Στην ρύθμιση του ήχου θα είναι ο Γιάννης Ασημακόπουλος και στο τηλεφωνικό κέντρο η Δώρα Κωσταντέλια.
Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


*Στη συγκέντρωση στα δικαστήρια για μία δίκη που «έρχεται» από το 2014, καλεί η «Πρωτοβουλία για τη δικαίωση των αγωνιζόμενων καθαριστριών».
για τότε αν θυμάστε που "οι καθαρίστριες επιτέθηκαν στα ΜΑΤ" κατα την ΝΕΡΙΤ...

Αλληλεγγύη στην Ευαγγελία Αλεξάκη και Βάσω Γκόβα
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ2017, 9πμ
(δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 2, αίθουσα 3)


Η δίκη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτήριο 2 και στην αίθουσα 3. Το αίτημα της κινητοποίησης είναι η τιμωρία του αστυνομικού που χτύπησε τις καθαρίστριες και η παύση κάθε δίωξης ενάντια στις δύο καθαρίστριες.

Το κάλεσμα και η σχετική ανάρτηση της www.ertopen.com 
Σε δίκη ο αστυνομικός που χτύπησε τις καθαρίστριες για τότε.. που κατα την "ΝΕΡΙΤ οι καθαρίστριες επιτέθηκαν στα ΜΑΤ"



Ο αγώνας των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, όπως επίσης και άλλων αγωνιζόμενων ομάδων, όπως των σχολικών φυλάκων, των εργαζομένων στην ΕΡΤ μετά το πραξικοπηματικό μαύρο, αλλά και σήμερα, όπως αυτό ,των ανέργων, των εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ, των πενταμηνιτών, των εργαζομένων στην Coca Cola, των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας των συνταξιούχων κλπ., για το δικαίωμα στη δουλειά παραμένει επίκαιρο: ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που στρέφονται ενάντια στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και του λαού, καθώς και όλων όσοι τις εφαρμόζουν συνεχίζεται.
Τα μνημόνια διογκώνουν όχι μόνο τη φτώχεια και την εξαθλίωση αλλά και την κρατική καταστολή. Για αυτό, απέναντι στη βία της εξουσίας και των μνημονίων, απαντάμε με δυναμικούς, ενωτικούς παλλαϊκούς αγώνες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23/01/2017 - 22:38