Στο Ποιείν Radio της #ERTopen με τον Σπύρο Αραβανή σήμερα στις 17.00 η Φωτεινή Λαμπρίδη σε μια συζήτηση περί πνευματικών δικαιωμάτων με αφορμή το ρεπορτάζ της για την ΑΕΠΙ

«Αν δε θες να δώσεις κάτι/ πάρε κόσμε αυταπάτες/ να χεις κάτι να ξοδεύεις/ στα γεράματα».

Σαββατο 18/2/17, 17.00 - 19.00, καλεσμένη στο Ποιείν Radio της ERTopen με τον Σπύρο Αραβανή, η στιχουργός και δημοσιογράφος Φωτεινή Λαμπρίδη σε μιαν αναδρομή στο στιχουργικό της έργο και σε μια συζήτηση περί πνευματικών δικαιωμάτων με αφορμή το ρεπορτάζ της για την ΑΕΠΙ που έφερε το θέμα στο προσκήνιο.

* Η Φωτεινή Λαμπρίδη γεννήθηκε στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 75. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 1995 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ παράλληλα γράφει στίχους. Ως δημοσιογράφος ασχολήθηκε με το πολιτιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Έθνος και Έθνος της Κυριακής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πόλις 88.6 και στο περιοδικό Δίφωνο ως αρχισυντάκτρια και συντάκτρια. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο κόκκινο 105.5 και το TVXS.
Ως στιχουργός έχει συνεργαστεί με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Χάρη Αλεξίου, τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Πέτρο Δουρδουμπάκη, τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Τάκη Μπουρμά, τους Occasional Dream, τον Πάνο Ράπτη, τον Μιχάλη Χανιώτη, τον Μάκη Σεβίλογλου, τον Μάριο Στρόφαλη , Κ. Λαμπρίδη, Π. Παυλίδη κ.α. 
Έχει γράψει το ποιητικό κείμενο “Ανθίζω λίγο ακόμα” που εκδόθηκε το 2008 με τα σχέδια της Έλυας Ηλιάδη και τη μουσική του Κ. Λαμπρίδη.

Συντονιστείτε στην ERTopen στους 106.7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα www.ertopen.com ή στο live24.gr.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 

(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54