48ωρη απεργία των εργαζομένων στην «ΙΝΜΑΙΝΤ»

Με συγκέντρωση που πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί της Τρίτης 7 Μάρτη, στα γραφεία του σωματείου στην Παιανία συνεχίζεται η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην «ΙΝΜΑΙΝΤ», διεκδικώντας την άμεση ολική καταβολή του καθυστερούμενου μισθού του Φεβρουαρίου 2017 και να μην υπάρξει στο εξής καμιά καθυστέρηση στην έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας. Η απεργία ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Μάρτη σημειώνοντας καθολική επιτυχία, ενώ νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγινε απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στα γραφεία του σωματείου στην Παιανία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποφασίσει οι εργαζόμενοι, στη συνέχεια, αν η εταιρία δεν ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα, το ΔΣ θα προκηρύξει νέα στάση εργασίας στην «ΙΝΜΑΙΝΤ» την Τετάρτη 8 Μάρτη, από 7 π.μ. έως τις 11 π.μ. και νέα Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Σωματείου (Β8 κτίριο) για να αποφασισθεί η περαιτέρω πορεία και κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης.

Το Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Επιχειρήσεων «INTRACOM» στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους όλων των εταιρειών στις οποίες εργαζόμαστε, να στηρίξουμε και να σταθούμε αλληλέγγυοι με κάθε πρόσφορο τρόπο στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων της "ΙΝΜΑΙΝΤ", που μας αφορά όλους».

Η «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» σε ανακοίνωσή της ζητά την έγκαιρη καταβολή του μισθού στους εργαζόμενους της «ΙΝΜAΙΝΤ».




πηγή 902.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54