Στο #ERTopen-Mind με τον Νικόλα Τζαβάρα, αυτή την Κυριακή στις 11:00 το πρωί η μουσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μαυροδή

12 Μαρτίου 2017

«ERTopen Mind»
Η ευαίσθητη εκπομπή της ERTopen που δίνει μικρόφωνο στις ευπαθείς ομάδες του ιδιαίτερου πληθυσμού με σκοπό να αφυπνίσει συνειδήσεις, να ιάσει αντιλήψεις και να αποσφραγίσει τα ώτα της κοινωνίας γύρω από τα προβλήματα των ΑμεΑ. 

Κάθε Κυριακή 11:00-12:00 το πρωί με τον Νικόλα Τζαβάρα, συζητάμε, προβληματιζόμαστε και αναλύουμε γενικά και κοινωνικά θέματα επικαιρότητας. 

Αυτή την Κυριακή στην εκπομπή «ERTopen-Mind» που παρουσιάζει ο Νικόλας Τζαβάρας θα είναι φιλοξενούμενη η μουσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μαυροδή, η οποία θα μας μιλήσει για τις ευεργετικές ιδιότητες της μουσικοθεραπείας στα ΑμεΑ, την έκφραση και την ανάπτυξη των συναισθημάτων μέσα από τη μουσική και την κοινωνικοποίηση των ιδιαίτερων ατόμων μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Αλαλούμ της κυβέρνησης στο να διαχειριστεί τις συνέπειες που έχει προκαλέσει στην κοινωνία το νέο νομοσχέδιο για την Ειδική Αγωγή, το οποίο αφήνει μετέωρα χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θεραπείες. Όμηροι γονείς και θεραπευτές εκβιάζονται με στάση πληρωμών να υπογράψουν τη νέα σύμβαση.

Μείνετε συντονισμένοι...από το ραδιόφωνο σας, στους 106.7 στα FM στην Αττική ή μέσα από το διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο στο www.ertopen.com και στο live24.gr
Για τη συμμετοχή σας ! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή στέλνοντας μήνυμα SMS στην ERTopen γράφοντας: 
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54