Όταν ο Άδωνις υπερασπιζόταν τους επιστάτες της Μανωλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα ένα ακροδεξιό γαλόνι είναι ραμμένο στην πολιτική στολή του αντιπροέδρου της ΝΔ, καθώς δίχως κανένα δισταγμό είχε υπερασπιστεί τους επιστάτες της Μανωλάδας, οι οποίοι πυροβολούσαν τους Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες γης επειδή είχαν το... θράσος να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Το 2013, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυριζόταν πως οι επιστάτες πυροβολούσαν στον αέρα και οι μετανάστες χτύπησαν από τα σκάγια που …έπεφταν επάνω τους.

Μάλιστα, επέμενε κιόλας σε αυτά τα άλματα παραλογισμού, δείχνοντας πως
αν θέλεις να σκοτώσεις κάποιον, τον σημαδεύεις με το όπλο, ενώ αν πυροβολείς στον αέρα, δεν υπάρχει και μεγάλο θέμα!

«Οι επιστάτες ήταν σε άμυνα γιατί οι μετανάστες έτρεχαν κατά πάνω τους με τα ρόπαλα» τόνιζε και συμπλήρωνε λέγοντας: «Οι επιστάτες πυροβόλησαν στον αέρα και τα σκάγια όπως έπεφταν, χτύπησαν μερικούς μετανάστες».

Δείτε το βίντεο:



(Πηγή: www.koutipandoras.gr )

Και επειδή σε αυτόν τον τόπο εύκολα ξεχνάμε και ακόμα πιό εύκολα όταν αφορά σε "ξένους" πόνους, ας θυμηθούμε τι είχε γίνει τότε στη Μανωλάδα:


Πρίν όμως βγούν οι φίλοι του Άδωνη με τις καραμπίνες, οι ίδιοι ή "συνάδελφοί" τους είχαν βασανίσει άγρια έναν άλλο σκλάβο τους.
Με τη βοήθεια διερμηνέα, ο Αιγύπτιος εργάτης στις καλλιέργειες φράουλας της Μανωλάδας Μαχμούντ Ελ Σαντάνι διηγείται την επίθεση που δέχθηκε στις 25 Αυγούστου 2012. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, όταν πήγε να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του από δύο συνεργάτες της εταιρίας όπου εργαζόταν, εκείνοι σφήνωσαν το σώμα του ανάμεσα στο τζάμι και την πόρτα του αυτοκινήτου τους και έβαλαν μπροστά τη μηχανή, σέρνοντάς τον για σχεδόν ένα χιλιόμετρο. Παράλληλα, το χτυπούσαν στα χέρια με ένα σφυρί. «Εννοείται πως υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο στο περιστατικό», δήλωσε η δικηγόρος του Ελ Σαντάνι, Χρυσοβαλάντω Αγγελοπούλου. «Κανείς δεν θα κινούνταν έτσι εις βάρος Ελλήνων».

Διαβάστε περισσότερα:1againstracism.gr
Τρία χρόνια  πρίν  πάλι στον ίδιο τόπο οι  φίλοι του Αδωνη με "αίμα και τιμή"  βασάνιζαν τους  "ακάθαρτους" σκλάβους
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54