Όλες οι εξελίξεις στις #skouries Χαλκιδικής και η βιομηχανία καταστολής και ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη (ΗΧ)

Η βιομηχανία καταστολής και ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Η καινούργια παραπομπή σε δικη 9 αγωνιστών για τις Σκουριές που έρχονται..
Οι ειδήσεις για τo Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με την Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Ο 5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος μήκους 24 χλμ. με την ονομασία «Ξε Σκουριά Ζω» στο Όρος Κάκκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, αλλά και όλες οι εξελίξεις από τις #skouries σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου, στην εκπομπή ραδιοεφημερίδα που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen, στους 106.7 στα fm στην Αττική.

Ακούστε το ενδιαφέρον ηχητικό απόσπασμα της ραδιοεφημερίδας της Τρίτης 29 Αυγούστου για τις #skouries εδώ:



Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης:

Με αφορμή την καινούργια παραπομπή σε δικη 9 αγωνιστών για τις Σκουριές .... Αυτό που μας μένει σαν εικόνα είναι που στα δικαστήρια "σέρνουν" Ακόμα και τους αγωνιστές που μας άφησαν για τον "κόσμο των αγγέλων" !!!
Συγκεκριμένα στην καινούργια δικογραφία έχουν μέσα και τον Γιώργο Καλύβα ( μπάρμπα Γιωρ ) όπως επίσης στην δικογραφία του Καρατζά είναι ο Τάκης Καλτσος ...


Ακούστε λοιπόν "ανθρωποφυλακες" υπερασπιστές του "νόμου" ...
Αυτοί οι δύο άνθρωποι ορκίστηκαν πίστη σ'αυτόν τον αγώνα ... το έκαναν όσο ζούσαν...και συνεχίζουν να το κάνουν και από εκεί ψηλά που είναι !!!!!
Και δεν χρειάζεται σε κανέναν από όλους εσάς τους "μικρούς θεούς" που "καθαρίζετε την κοινωνία".... "μοιράζοντας χρόνια" .... να αποδείξει τίποτα!!!
#skouries #kanenas_monos





Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης:


ΘΕΛΕΙ Η "ΕΤΑΙΡΊΑ" ΝΑ ΧΑΡΕΙ...
ΚΑΙ Η "ΑΝΆΠΤΥΞΗ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!!

Επειδή οι διάφοροι "αναπτυξιακοί" άρχισαν πάλι την καραμέλα για τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές, είμαι όλος αυτιά να μάθω και πόσες θέσεις εργασίας ΧΑΝΟΝΤΑΙ λόγω της εξόρυξης, γιατί πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι τέτοιας κλίμακας έργο θα αφήσει ανεπηρέαστα μελισσοκομία, αλιεία, αγροτική παραγωγή ή τουρισμό.
Θέλω επίσης να μάθω πόσα ευρώ το χρόνο θα παίρνει το Ελληνικό Δημόσιο ως μεταλλευτικά δικαιώματα από την εξόρυξη (κάτι που συμβαίνει ακόμα και σε αποικίες, όταν στήνονται τέτοια ορυχεία). Να σας βοηθήσω για να μην ψάχνετε: ΜΗΔΕΝ. Ένα μεγάλο τεράστιο μηδενικό είναι τα έσοδα του Δημοσίου από την εξόρυξη. Οι "αναπτυξιακοί" θα πουν: "Μα θα εισπράττει το Δημόσιο από τους φόρους".
Θέλω επίσης να μάθω ποιος από το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε για την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά στάση ενός κράτους, να καταφεύγει κατά του εαυτού του και υπέρ επιχειρηματία όταν η Ε.Ε. ζητά επιστροφή χρημάτων από τον επιχειρηματία στο Δημόσιο.
Θέλω να μάθω τέλος από πότε το 1600 είναι ίσο με το 5000, γιατί εγώ όταν τέλειωσα το σχολείο αυτό ήταν λάθος.
#skouries
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54