Ο Γρηγόρης Καλομοίρης από την Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην #ERTopen (ΗΧ)

 Ο Γρηγόρης Καλομοίρης μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, μίλησε στο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106.7 στα fm στην Αττική, καλεσμένος στην εκπομπή ραδιοεφημερίδα που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας.

  Ο Γρηγόρης Καλομοίρης αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις, για τα ζητήματα της Αξιολόγησης, καθώς και τα θέματα που αφορούν τον Δημόσιο Τομέα και περιλαμβάνονται στην τρίτη αξιολόγηση και στο καθεστώς των μνημονίων.

 Σχολιάζοντας την παρουσίαση εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση ο κ. Καλομοίρης είπε μεταξύ άλλων, πως, "προσπαθούν να πείσουν από την κυβέρνηση ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, διαφοροποιούμενοι δήθεν, ενώ συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο".

  Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της διαχρονικής ομηρίας των αναπληρωτών εν όψη και αυτής της σχολικής χρονιάς που ξεκινάει.   

Ακόμη μίλησε για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τις 22 απλήρωτες, «απολυμένες – εργαζόμενες» καθαρίστριες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για την επιχείρηση τρομοκράτησης εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών, τα εργατικά δυστυχήματα, τις κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ. και την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων τον Οκτώβριο.

Σε αυτά και άλλα πολλά σημαντικά θέματα αναφέρθηκε ο κ.Καλομοίρης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ακούστε το ενδιαφέρον ηχητικό απόσπασμα της #ERTopen εδώ:
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54