«Η Αξιολόγηση παίρνει ταξί»: Ο Ν. Νιαρχάκος μιλάει στην ERTopen (ΗΧ)

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

«Η αξιολόγηση έρχεται με ταξί;»

Οι εταιρίες στο χώρο των ταξί, οι πρόσφατες εξελίξεις και η πανταχού παρούσα αξιολόγηση, ήταν το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017.

Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen είχαμε τον Νιάρχο Νιαρχάκο, αυτοαπασχολούμενο στο χώρο του ταξί, για να μας διευκρινίσει τις νομικές και πολιτικές διαστάσεις των εξελίξεων, μεταφέροντάς μας ταυτόχρονα την εμπειρία του. Ακούστε τι μας είπε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση στα βίντεο που ακολουθούν.


Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στην τεχνική επιμέλεια και τη ρύθμιση του ήχου, ο Παναγιώτης Ζέκιος.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 , στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.


Ακούστε τι μας είπε στα βίντεο εδώ: pandiera.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54