So Long, Marianne Part 4. Σήμερα 2 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ Open. Στην εκπομπή του Σταύρου Σταυρόπουλου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ. Με την Κατερίνα Μαρδακιούπη on air.

"Με λένε Κατερίνα Μαρδακιούπη. Γεννήθηκα το 1988 και μεγάλωσα στη Λαμία. Στα 18 μου χρόνια δέχθηκα την φιλοξενία της Κομοτηνής, όπου και σπούδασα το μεγάλο μου, τότε, όνειρο. Έγινα δικηγόρος. Πλέον, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, αλλά δικηγόρος δεν νιώθω.

Ζω για να γράφω."

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΔΑΚΙΟΥΠΗ


Αυτή η εκπομπή, δύο χρόνια τώρα, συνηθίζει τα ταλαντεύεται - σαν τον ακροβάτη - ανάμεσα σε πολύ γνωστά ονόματα και ονόματα σχετικά άγνωστα, από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Κυρίως δε, της λογοτεχνίας. Αυτό συμβάινει εκπομπή παρά εκπομπή. Έχει σημασία αυτό, γιατί γίνεται από επιλογή. Δίνει ένα στίγμα, εκπέμπει ένα μήνυμα, μόνο και μόνο απ' τις προσκλήσεις των καλεσμένων της. Το να επιλέγεις καθαρά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Παρεισφρέουν πάντα άλλοι παράγοντες. Η ΕΡΤ Open είναι ένα πολύ σημαντικό ραδιόφωνο. Ένα μέσο με ιστορική σημασία και ιστορία. Είναι ένα ελεύθερο ραδιόφωνο για την κοινωνία και τον κόσμο. Ένα αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο - με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Η Κατερίνα Μαρδακιούπη θα είναι σήμερα μαζί μου - ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ - στο στούντιο. Δεν έχει ακόμα εκδώσει βιβλίο. Δεν ξέρω και αν θα το κάνει ποτέ. Όμως γράφει κάθε μέρα. Και γράφει σημαντικά. Ξεχωριστά. Ιδιαίτερα. Οι λέξεις της κόβουν σαν γυαλί. Σήμερα θα ακούσουμε ποιήματά της στο τέταρτο και τελευταίο μέρος αυτής της μικρής σειράς εκπομπών για την Μάριαν - μιας και το βιβλίο πλέον εκδόθηκε και είναι από χθες στα βιβλιοπωλεία.


So Long, Marianne Part 4. Σήμερα 2 Νοεμβρίου 2017, στην ΕΡΤ Open. 10 -12 το βράδυ. Με την Κατερίνα Μαρδακιούπη on air.

Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr
Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54