ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3



ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3

Αγία Παρασκευή, 13/11/2017


Στις 9 Νοέμβρη 2017 διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3, σύμφωνα με την τροποποίηση στο Ν.4487/2017, την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ και την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην ΕΡΤ3.

Από τις αρχαιρεσίες και σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής, εκλέχθηκε ο συνάδελφος Περικλής Κλιγκόπουλος.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ εύχεται στο νέο εκπρόσωπο των εργαζομένων στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3 μια επιτυχημένη θητεία, προς όφελος ΟΛΩΝ των εργαζομένων αλλά και της ΕΡΤ3 (ΕΡΤ) σε αυτή την περίοδο αναδιοργάνωσης και διασφάλισης του δημόσιου αλλά κυρίως του κοινωνικού ρόλου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, από την πρώτη στιγμή επαναφοράς της ΕΡΤ στην κανονικότητα, έδωσε αγώνα μαζί και με άλλους, ώστε να υπάρχει η Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΡΤ3 και σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι που θεσμοθετήθηκε για να υπάρχει με παρόν και μέλλον κι όχι προσωρινά ως ίσχυε.

Ευχόμαστε σε όλη τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3, καλή δουλειά, συνεργασία και αποτελέσματα τέτοια που να κατοχυρώνουν και να διασφαλίζουν την ανεξαρτησία, την ισονομία και το μέλλον της ΕΡΤ3.

Συγχαίρουμε τον συνάδελφο Περικλή Κλιγκόπουλο που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης. Ευθύνη όλων μας είναι η συνεχής αμφίπλευρη ενημέρωση για καλύτερα αποτελέσματα και όπως άλλωστε απαιτεί η ενότητα της συνδικαλιστικής δράσης

Ευχαριστούμε, τέλος, την Εφορευτική Επιτροπή, τον δικαστικό αντιπρόσωπο και βεβαίως όλους τους εργαζόμενους που έλαβαν μέρος σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13/11/2017 - 14:16