ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: «Στρατηγικοί κακοπληρωτές» δεν είναι τα λαϊκά νοικοκυριά και οι κατεστραμμένοι οικονομικά από τα μνημόνια πολίτες

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ:

«Στρατηγικοί κακοπληρωτές» δεν είναι τα λαϊκά νοικοκυριά και οι κατεστραμμένοι οικονομικά από τα μνημόνια πολίτες


Δεν αποχωρούμε από τα Ειρηνοδικεία ούτε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Δεν θα επιτρέψουμε οι α' κατοικίες και οι λαϊκές περιουσίες των μικρομεσαίων να γίνουν «βορά» για τα «κοράκια»

Η τρομοκρατία της κυβέρνησης για επ' αυτοφώρω συλλήψεις όσων συμμετέχουν στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν θα περάσει

Σε «κυνήγι μαγισσών», το οποίο για χάρη των γνωστών επικοινωνιακών τρικ τα αρμόδια στελέχη και τα «παπαγαλάκια» της αποκαλούν «κυνήγι κακοπληρωτών», ετοιμάζεται να επιδοθεί η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιχειρώντας με το φόβο των επικείμενων, επ' αυτοφώρω συλλήψεων αγωνιστών να κάμψει τις μαζικές αντιδράσεις των φορέων, των συλλογικοτήτων και των πολιτών που συμμετέχουν στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Στην πραγματικότητα, στόχος της νεομνημονιακής κυβέρνησης και των παλιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής είναι να μετατραπούν οι α' κατοικίες και ό,τι απέμεινε από τις λαϊκές περιουσίες των μικρομεσαίων σε «βορά» για τα funds και τα «κοράκια».

Όμως και αυτή τη φορά, οι μεγάλες, ενωτικές λαϊκές αντιδράσεις θα ακυρώσουν -και αυτά- τα καταστροφικά για την κοινωνία σχέδια των μνημονιακών δυνάμεων.

Δεν «τσιμπάμε» στο «καρότο» των «στρατηγικών κακοπληρωτών».

Μας αφήνει αδιάφορους το «μαστίγιο» των επ' αυτοφώρω συλλήψεων που προετοιμάζει η κυβέρνηση.

Άλλωστε, σε αντίθεση με όσα ψευδώς ισχυρίζονται αρκετά «παπαγαλάκια», κανένας πλειστηριασμός σε βάρος «μεγαλοκαρχαριών» δεν ακυρώθηκε από την δράση του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, που δρά καθαρά και μόνο υπέρ της υπεράσπισης των α' κατοικιών και ό,τι απέμεινε από τις λαϊκές περιουσίες των μικρομεσαίων και των λαϊκών νοικοκυριών. Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών υπερασπίζεται τις λαϊκές οικογένειες, που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άφησε απροστάτευτες μετά τη νεομνημονακή της μετάλλαξη. Τώρα, τα περί... εκπλειστηρίασης α' κατοικιών πολύ μεγάλης αξίας, μάλλον αποτελούν ένα ακόμη «τυράκι» στη «φάκα» των μνημονίων. Αν η κυβέρνηση θέλει να προστατεύσει τις α' κατοικίες των φτωχών και μικρομεσαίων αρκεί να νομοθετήσει (κάτι το οποίο, φυσικά ούτε προτίθεται να ψελλίσει).

Η ΛΑΕ καλεί όλες και όλους να δώσουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Όλοι μαζί, με ενωτική και συλλογική δράση, θα ακυρώσουμε στην πράξη με μαζικούς, κινηματικούς αγώνες και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54